Mobilbank

Mobilbank

Få overblik over økonomien med mobilbank

Apps til iOS, Android og Windows​

Med mobilbank får du hurtig adgang til din daglige økonomi og investeringer, og du kan på iOS og Android også skabe overblik over din boligøkonomi.

Daglig økonomi

​Det skal være let at få indblik i sin daglige økonomi. Med mobilbanken kan du se hvor meget du f.eks. bruger på mad, tøj, transport osv. Du kan også hurtigt betale regninger med kamerafunktionen på din smartphone. Se et udvalg af de funktioner du får med mobilbanken nedenfor.

 
Previous Next

Find valutakurser til ferien

Få et hurtigt overblik over dagens valutakurser, eller omregn til danske priser på ferien. I mobilbanken findes mere end 25 forskellige valutaer.

Ring til os døgnet rundt

Med mobilbanken kan du nemt kontakte banken, hvis du har spørgsmål eller f.eks. ønsker at spærre dine kort.

Følg med i kontobevægelser

Se dine aktuelle og fremtidige kontobevægelser, og få et komplet overblik over, hvad du bruger dine penge på.

Betal med kamerafunktion

Betal dine regninger ved at scanne tallene på indbetalingskortet. Du kan også overføre penge uanset, hvor du er og gemme faste beløbsmodtagere.

Invester på mobilen

​Kurslisterne ændrer sig hele tiden. Derfor kan du på mobilbanken følge med i markedets udvikling og egne værdipapirer, så du hurtigt kan handle. Nedenfor ser du nogle af de funktioner, som mobilbanken har.

 
Previous Next

Opret kursliste

Under Kursliste kan du skabe din helt egen kursliste over papirer, som du ønsker at holde særligt godt øje med.

Få overblik over egne investeringer

Under Depot kan du se detaljer som gevinst/tab på depot og papir, graf, handelsvolumen, dybden i markedet på det enkelte papir og seneste kurser. Du kan også købe/sælge de enkelte papirer, slette ordre og se historiske bevægelser.

Køb og sælg værdipapirer

Du har nu mulighed for at handle på flere markeder med flere handelstyper, blandt andet ’Markedsordre’, ’Markedsordre med limit’ og ’Gennemsnitskurs næste dag’.

Modtag sms når kursen ændrer sig

Du kan nu opsætte agenter på værdipapirer og modtage en sms eller e-mail, når den ønskede kurs er nået, samt skabe din helt egen kursliste.

Boliglån ved hånden

Som noget specielt for iOS og Android, får du adgang til Bolighjulet, som giver dig et overblik over lånene i din bolig. Med bolighjulets funktioner kan du nemt lave en række beregninger relateret til din boligsituation, se aktuelle kurser og renter samt få gode råd om processerne i forbindelse med lån til bolig. Se nogle af de funktioner mobilbanken giver dig nedenfor. Bolighjulet findes ikke på Windows Phone.

 
Previous Next

Få råd om boligen

Vi har samlet en række gode råd og typiske spørgsmål og svar om f.eks. køb af ny bolig, rentetilpasning og låneomlægning, så du er klædt godt på – uanset dine behov og din boligsituation.

Følg med i kurser og renter

Du kan følge med i renter og kurser for de forskellige realkreditlån, så du kan snakke med din bankrådgiver om dem, du finder mest interessant.

Skab overblik over eksisterende boliglån

Vores beregner hjælper dig med at skabe overblik i dit nuværende boliglån og undersøge, om det er tid til at omlægge det.

Beregn nye boliglån

Med vores beregnere kan du eksempelvis se, hvor meget du kan købe bolig for og regne på et nyt realkredit- eller boliglån.

Forskellene på mobilbank

Mobilbanken på iOS og Android har flere funktioner end mobilbanken på Windows. Med mobilbanken på iOS og Android
får du adgang til:

  • ​Daglig økonomi
  • Investering
  • Boligøkonomi
 


 

Har du en Windows Phone finder du Daglig økonomi og Investering i din mobilbank men ikke Boligøkonomi. For at tjekke din boligøkonomi, kan du i stedet logge på netbanken.

Selv om du ikke er logget på, kan du altid finde nærmeste afdeling eller hæveautomat, ringe til os eller beregne valutakurser.

 

Mobilbanken – lige ved hånden

Mobilbank til Apple Watch

Din Mobilbank er helt bogstaveligt lige ved hånden, hvis du er én af dem, der har investeret i et Apple Watch. Mobilbanken ligger automatisk som en app på uret, hvis du har appen på din iPhone.

1. Download appen

Start med at downloade appen på din smartphone. Du kan evt. besøge siden her på din mobil, så vil du få direkte download links til appen. 

Herefter kan du bruge funktionerne Omregn valuta og Find nærmeste automat og afdeling og meget mere.​​

 

2. Tilmeld dig mobilbank i Danske Netbank

For at kunne se dine konti og overføre penge via appen, skal du være tilmeldt Danske Mobilbank og have NemID. Du tilmelder dig under "Mobile tjenester" i din netbank. Når du har tilmeldt dig, får du en servicekode, som du, sammen med dit CPR- nr. eller NemID-nr., skal bruge til at logge på med.

Log på netbanken

Kontakt
70 123 456

Find hjælp


KundeprogramÅbningstider Kortspærring Teknisk support Sikkerhed
Kundeservice

Chat med os


Kundeservice Teknisk Support

Kontakt os


Ring til os Skriv til os Bliv kunde Ris og ros

Book møde

Find os


Søg efter filialer og pengeautomater.
Søg