Markets Online

Har du brug for at følge med i valutakurser og finansielle nyheder? Markets Online er handelsmodulet i Business Online. Her har du overblik over dine positioner og beholdninger.


 

 

Med Markets Online kan du nemt og hurtigt handle valuta og værdipapirer, på alle bank hverdage i markedernes åbningstid.

Adgang til markedsinformationer
Du finder priser og kurser på valuta, renter, aktier og obligationer. Du har også adgang til nyheder fra Dow Jones, finansielle analyser og meget mere.

Åbent døgnet rundt
Du kan søge oplysninger 24 timer i døgnet. Og du bestemmer selv, hvem i din virksomhed, der skal have adgang til at handle. Handlerne afsluttes med en digital signatur.

Valutahandel
For en række af de mest anvendte valutaer stilles der spotpriser, og der kan handles mellem 05.00-21.00 på alle bank hverdage. Det gælder for EUR, USD, GBP, SEK, NOK, DKK, JPY og CHF. Normalt effektueres betalingen to dage efter, handlen er gennemført (to dages valør), med mindre det er helligdag i landet, eller hvis det er en amerikansk helligdag. Ved helligdage udskydes betalingerne til den efterfølgende dag.

Overblik over position og beholdning
I Markets Online har du overblik over dine positioner og beholdninger, og du får løbende aktuelle markedsværdier og afkastberegninger.

Kom videre

Bestil konto
Kender du din virksomheds behov? Så bestil med det samme.

Bestil Danske Business
Nyheder i Business Online
Vi arbejder konstant på at udvikle Business Online med nye muligheder og funktionaliteter.  

Læs seneste nyheder i Business Online

Kontakt
45 14 00 00

Find hjælp


Åbningstider
Blanketter Teknisk support
Sikkerhed

Kundeservice 

Chat me​d os

​​​​​​​​​​​​​​

Kontakt os


Ring til os Ris, ros og klager Bliv kundeErhverv DirekteForeninger
Book møde

Find nærmeste afdeling og døgnboks


Søg på by eller postnr.

Søg

Find finanscenter
  
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​