Investeringsnyt

Sandhedens øjeblik i USA

Den amerikanske regnskabssæson er en vigtig test for, om aktiemarkedet kan fortsætte op. Chefstrateg Tine Choi fortæller, hvad der er på spil.

Læs mere

Årets vigtigste tech-trend som investor

KLUMME: Seniorstrateg Lars Skovgaard Andersen vurderer, hvilke teknologiske trends man som investor skal have fokus på i 2018 - og især én trend overskygger dem alle.

Læs mere

Her rykker renterne og obligationerne i 2018

Danske Banks chefstrateg Tine Choi giver sin vurdering af renteudviklingen og afkastet for obligationer det kommende år.

Læs mere

AKTIER: 5 centrale svar om råvaresektoren

Danske Bank har en overvægt i råvaresektoren, men hvad er det egentlig for en sektor? Seniorstrateg Lars Skovgaard Andersen besvarer de vigtigste spørgsmål.

Læs mere

Aktieoptur med nervøse trækninger i 2018

Danske Banks chefstrateg Tine Choi forventer, at opturen på aktiemarkedet fortsætter i det kommende år, men at nervøsiteten og kursudsvingene vil tage til.

Læs mere

Kina er den store joker for investorer i 2018

KLUMME: Det nye år tegner lovende som investor, men dårlige nyheder fra Kina kan rokke båden på de finansielle markeder, vurderer chefstrateg Tine Choi.

Læs mere

Her forventer vi højest afkast i 2018

KLUMME: Danske Banks chefstrateg Tine Choi giver sin vurdering af muligheder og risici som investor i det kommende år. Læs også vores nye Quarterly View.

Læs mere

Få vores ugentlige nyheder om investering

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få mails med artikler om aktuelle muligheder og risici set med investorøjne.

Tilmeld dig