Finansielle distributører

Gennem årtier har vi forvaltet fonde for investorer, og vi har derfor stor erfaring med at levere værdi i alle dele af værdikæden lige fra fund selection til rådgivning og support. I dag tilbyder vi en bred vifte af relevante kvalitetsfonde inden for både aktier, obligationer og balancerede porteføljer – se, hvordan vores fonde kan understøtte jeres forretning.

 • Fund of Funds

  Vi har en lang track record med at servicere fund of funds globalt, og vi ved, at skiftende markedsbetingelser og regulering kan være en udfordring i jeres daglige bestræbelser på at levere attraktive afkast.

  Læs mere om Fund of Funds

 • Banker

  Vi har mange års erfaring med partnerskaber med banker, og det har givet os en nuanceret forståelse af, hvad det kræver af ressourcer og viden at servicere vores partnere på alle niveauer. Vi stræber konstant efter at være en relevant samarbejdspartner – blandt andet ved at være på forkant med, hvad fund selectors ude i bankerne har fokus på, og ved at levere unik rådgivning for deres kunder.

  Læs mere om Banker

 • Unit Link

  Vi har en langvarig historik med at samarbejde med Unit Link-platforme i Nordeuropa. Vores erfarne kundefolk forstår nødvendigheden af altid at levere førsteklasses service til samarbejdspartnere, og dette inkluderer blandt andet relevant marketingmateriale og pålidelige dataleverancer. Yderligere ved vi af erfaring, hvor vigtigt det er at være agile i et dynamisk miljø, hvor regulering og skiftende markedstrends sætter agendaen.

  Læs mere om Unit Link

 • Platforme

  Vi har en langvarig historik med at samarbejde med platforme i Nordeuropa. Vores erfarne kundefolk forstår nødvendigheden af altid at levere førsteklasses service til samarbejdspartnere, og dette inkluderer blandt andet relevant marketingmateriale og pålidelige dataleverancer. Yderligere ved vi af erfaring, hvor vigtigt det er at være agile i et dynamisk miljø, hvor regulering og skiftende markedstrends sætter agendaen.

  Læs mere om Platforme

 • Uafhængige Rådgivere 

  Vi har gennem mange år samarbejdet med uafhængige rådgivere på globalt plan og har stor erfaring med, hvordan vi gør dagligdagen lettere for jer ved at levere relevante materialer om fonde samt roadshows og andre værdiskabende aktiviteter.

  Læs mere om Uafhængige Rådgivere


Få mere information om vores produkter og løsninger