Fund of Funds

Vi har en lang track record med at servicere fund of funds globalt, og vi ved, at skiftende markedsbetingelser og regulering kan være en udfordring i jeres daglige bestræbelser på at levere attraktive afkast.

Med vores ekspertise og rådgivning kan vi løbende hjælpe jer med at håndtere disse udfordringer ved blandt andet at give hurtige og kvalificerede svar på henvendelser og stille vores investeringsspecialister til jeres rådighed.

Et godt samarbejde starter med den rette løsning, og vi er stolte af at kunne tilbyde jer en bred vifte af relevante fonde forvaltet af dygtige porteføljeforvaltere. Vi er i stand til at levere konkurrencedygtige strategier globalt, forvaltet af en kombination af vores dygtige interne porteføljeforvaltere og nøje udvalgte eksterne forvaltere rundt omkring i verden.Fonde med enkeltstrategier

Vi har næsten 100 års erfaring med forvaltning af fonde og har i tidens løb udviklet en bred vifte af stærke enkeltstrategier med erfarne porteføljeforvaltere.

Læs mere

Et vitalt kosttilskud til global økonomi

NY KVARTALSRAPPORT: Lempelig pengepolitik og solidt privatforbrug er livlinerne for global økonomi, der ifølge Anders Svennesen, co-CIO i Danske Bank Asset Management, stadig byder på interessante investeringsmuligheder.

Læs mere

Få mere information om vores produkter og løsninger