Platforme

Vi har en langvarig historik med at samarbejde med platforme i Nordeuropa. Vores erfarne kundefolk forstår nødvendigheden af altid at levere førsteklasses service til samarbejdspartnere, og dette inkluderer blandt andet relevant marketingmateriale og pålidelige dataleverancer. Yderligere ved vi af erfaring, hvor vigtigt det er at være agile i et dynamisk miljø, hvor regulering og skiftende markedstrends sætter agendaen.

Vi ved, at de rette investeringsspecialister er nøglen til god performance, og derfor er det en topprioritet for os, at vores investeringsprodukter altid bliver forvaltet af nogle af markedets dygtige porteføljeforvaltere. På nogle fonde anvender vi interne forvaltere, mens vi på andre fonde anvender eksterne forvaltere, nøje udvalgt rundt omkring i verden. Samlet set giver det os et stærkt globalt produktudbud inden for både aktier, obligationer og balancerede fonde.

Et vitalt kosttilskud til global økonomi

NY KVARTALSRAPPORT: Lempelig pengepolitik og solidt privatforbrug er livlinerne for global økonomi, der ifølge Anders Svennesen, co-CIO i Danske Bank Asset Management, stadig byder på interessante investeringsmuligheder.

Læs mere

Få mere information om vores produkter og løsninger