Institutionelle kunder

Gennem årtier har vi leveret investeringsløsninger til institutionelle investorer over hele verden, og den erfaring giver os en solid ballast, når vi forvalter investorers midler. Uanset størrelsen og kompleksiteten af jeres investeringsbehov, kan vi altid levere den rette, skræddersyede løsning, der matcher jeres mål og ønsker.

 • Pension & Forsikring

  Vi har mangeårig erfaring med at servicere og forvalte kapital for pensionsfonde og forsikringsselskaber. Vi ved, at det er en omfattende og kompleks opgave at sikre andres finansielle fremtid, og at det er forbundet med stort ansvar.

  Læs mere om Pension & Forsikring

 • Fonde & Stiftelser

  Gennem mange år har vi serviceret fonde og stiftelser, og vi forstår det ansvar, der er forbundet med at tjene et større formål. Derfor forstår vi også vigtigheden af at kunne levere løsninger, der gør jer i stand til at matche jeres betroede midler med jeres mål – herunder også behovet for at bevare købekraften af midlerne.

  Læs mere om Fonde & Stiftelser

 • Family Offices

  Gennem mange år har vi serviceret family offices globalt. Vi ved, at der følger et stort ansvar med at være betroet rådgiver for en eller flere familier, og at kompetencerne inden for investering kan variere.

  Læs mere om Family Offices

 • Offentlige kunder

  Som en ledende kapitalforvalter i Norden har vi en lang og veldokumenteret track record inden for forvaltning af kapital for offentlige kunder.

  Læs mere om Offentlige kunder

 • Konsulenter

  Vi har mange års erfaring med at servicere konsulenter globalt og arbejde tæt sammen om at levere de ønskede løsninger for vores fælles institutionelle kunder eller virksomhedskunder, så de opnår fuld tilfredshed. 

  Læs mere om Konsulenter

 • Virksomheder

  Vi har mange års erfaring med at levere investeringsløsninger til virksomheder og rådgive om investering af overskudslikviditet. Vi ved, at faktorer som høj likviditet og lave renter kan være en udfordring, og i tæt samarbejde med vores kundefolk og investeringsspecialister kan vi tilbyde virksomheder den fornødne sparring og rådgivning.

  Læs mere om Virksomheder

 • Statsfonde & Centralbanker

  Gennem mange år har vi i samarbejde med konsulenter tilbudt målrettede investeringsløsninger inden for aktier og lokale rente- og obligationsmarkeder til centralbanker og statsfonde.

  Læs mere om Statsfonde & Centralbanker

 • Fagforeninger

  Gennem mange år har vi leveret investeringsløsninger til lokale fagforeninger, og vi forstår udfordringen med at kombinere et stort likviditetsbehov med ønsket om at generere tilfredsstillende afkast i det nuværende lavrentemiljø.

  Læs mere om Fagforeninger


Få mere information om vores produkter og løsninger