Om os

Vi er en nordisk bank med et globalt udsyn. Fra vores kontorer i Danmark, Luxembourg, Tyskland, Sverige, Norge og Finland arbejder vi med en global platform, der gør os i stand til at levere investeringsløsninger med høj kvalitet og strømlinet service og rapportering til alle kunder på tværs af markeder. Læs mere om, hvordan vi arbejder i Danske Bank Asset Management og Danske Invest, og hvordan bæredygtighed spiller en central rolle i vores investeringsprocesser.

Om Asset Management

Danske Bank Asset Management er en del af Danske Bank Wealth Management, som har mere end 200 mia. EUR under forvaltning for institutionelle og private kunder og er en af Nordens største kapitalforvaltere.

Læs mere

Om Danske Invest

Danske Invest er en af de største og ældste fondsforvaltere i Norden og tilbyder en bred vifte af kvalitetsfonde inden for både aktier, obligationer og balancerede porteføljer. Fondene bliver distribueret via Danske Bank og andre udvalgte distributører.

Læs mere

Bæredygtige investeringer

Når vi investerer på vegne af vores kunder, så har vi fokus på at levere attraktive risikojusterede afkast. Bæredygtige investeringer spiller en central rolle for, at vi kan skabe mest mulig værdi for vores kunder.

Læs mere

Få mere information om vores produkter og løsninger