Hjælp og guides
Hjælp og guidesKom i gang
Sunday har skiftet farve og fået ny hjemmeside

Den 21. maj 2019 flyttede vi Sunday til en ny hjemmeside, ændrede designet og fjernede navnet. Alt andet forblev uberørt.

Her er 5 spørgsmål, du måske gerne vil have svar på, hvis du har oprettet en profil på Sunday:

1: Hvorfor har I lavet om på Sunday?

Vi ændrede designet, så det er magen til vores andre produkter i Danske Bank. Samtidig placerede vi Sunday som et boligværktøj på bankens hjemmeside, og derfor fjernede vi navnet og ændrede webadressen til www.danskebank.dk/bolig.

Men det er også det eneste, vi har ændret på – alle funktionerne er, som de plejer.

2: Hvad betyder det for mig, der allerede har en profil?

Kun at du skal vænne dig til et nyt design og bruge en anden webadresse. Ellers intet. Du kan logge ind, som du plejer, og du har stadig adgang til alle dine oplysninger og dine favoritter, hvis du har gemt nogen.

3: Hvad med appen?

Sunday-appen er også stadig tilgængelig. Den har blot skiftet navn til Bolig. Og så har den selvfølgelig fået samme designmæssige overhaling som hjemmesiden. Men du kan logge ind, som du plejer, hvis du allerede har en profil. Har du ikke appen, kan du hente den gratis i App Store og Google Play.

4: Er beregningerne baseret på Danske Banks lån, regler og så videre?

Ja. Sådan er det nu, og sådan har det hele tiden været – også da siden hed Sunday. Alle beregninger bliver lavet på basis af de standarder og principper, vi bruger i Danske Bank. Det er fortsat ikke et krav at være kunde i Danske Bank, hvis man vil bruge boligværktøjet.

5: Hvordan bruger Danske Bank mine oplysninger?

På præcis samme måde som hele tiden. Det vil sige forsvarligt, fortroligt og i takt med al gældende lovgivning. Du kan læse mere om det under Indstillinger på din profil og i betingelserne for Danske Banks boligværktøj, som du finder her. Under Indstillinger på din profil kan du også redigere eller slette din profil.

Flere spørgsmål?

Så er du velkommen til at ringe til os på 7015 1516. Hvis du er kunde i Danske Bank, kan du selvfølgelig også tage fat i din rådgiver.