Levering og afhentning af mønt i Danmark

Vil i have leveret og afhentet mønt direkte på jeres virksomheds adresse? Så kan vi tilbyde levering og afhentning af mønt med en aftale, der gør det fleksibelt og nemt – tilmed til konkurrencedygtige priser.

Levering og afhentning af mønt
Vi tilbyder i samarbejde med Bankernes Kontantservice (BKS) levering og afhentning af mønt direkte på virksomhedens adresse. Mønt bliver leveret og afhentet hver uge på faste hverdage (ikke i weekender, på helligdage eller på banklukkedage).

Slip for at stå i kø
Når I får leveret og afhentet mønt på jeres adresse, slipper I for at køre i banken og stå i kø. I kan også nemt aflevere alle danske mønter i én sikkerhedspose, som BKS henter samtidig med, at de leverer mønt, eller separat på den faste leveringsdag. ​​​

  • Udskriv
  • Sitemap
  • Tilføj denne side til dine bogmærker

Læs mere

Afdelinger med kasse

Oversigt over afdelinger med kasse


Oversigt over leveringsdag pr. postnr.

Se hvornår vi leverer i jeres område
 

Indgå aftale
Udfyld formularen "Aftale om levering og afhentning af mønt". I skal oprette én aftale pr. leveringssted.

Vi sender aftalen, prisliste og første mulige leveringsdato til jer via e-mail. Herefter skal I underskrive og returnere aftalen med posten.

Når aftalen er oprettet, kan I bestille jeres første afhentning og/eller levering af mønt.

Foretag bestilling
I kan vælge mellem forskellige standardmøntpakker eller sammensætte en pakke selv. I kan også bestille bundter af 50-kronesedler

StandardmøntpakkerSammensæt pakke

I kan bestille op til fire møntpakker ad gangen eller sammensætte en pakke selv. I kan dog maksimalt bestille 50 møntruller og to bundter 50-kronesedler ad gangen. I skal foretage bestillingen senest tre dage før, BKS leverer mønt i området. Hvis I ikke foretager en bestilling, er der først mulighed for at få mønt igen ugen efter, når BKS igen leverer mønt i området.

I bestillingen kan I angive, om I har returmønt, som I vil have afhentet. I kan aflevere op til fire sikkerhedsposer med returmønt ad gangen, men den samlede værdi må ikke overstige 10.000 kr. I kan samle alle typer dansk mønt i sikkerhedsposerne, og I skal huske at vedlægge det fortrykte møntbilag.

Kontakt
45 14 00 00

Find hjælp


Åbningstider
Blanketter Teknisk support
Sikkerhed

Kundeservice 

Chat me​d os

​​​​​​​​​​​​​​

Kontakt os


Ring til os Ris, ros og klager Bliv kundeErhverv DirekteForeninger
Book møde

Find nærmeste afdeling og døgnboks


Søg på by eller postnr.

Søg

Find finanscenter
  
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​