Fortum fjernes fra listen af Udvalgte nordiske aktieanbefalinger

I dag fjerner vi Fortum fra listen af Udvalgte nordiske aktieanbefalinger. Den 8 november valgte vi at sætte anbefalingen på Fortum under revision, da selskabets kapitalmarkedsdag efterlod os med det indtryk af, at investeringscasen er blevet endnu mere langsigtet i forhold til hvad vi oprindeligt sigtede efter.

På grund af de begrænsede kortsigtede fokuspunkter i Fortum-historien og i lyset af svage bedringer i makroøkonomien, ser vi bedre afkastmuligheder andre steder i det finske aktieunivers.

Fortum har fortsat en købsanbefaling fra Danske Markets Equities

 

Vigtig information
Denne information fra Danske Bank indeholder udvalgte generelle anbefalinger og analyser af aktier, obligationer og valuta. Analyserne er udarbejdet af eller i samarbejde med Danske Equities, Danske Analyse eller Goldman Sachs. Der tale om generelle anbefalinger og analyser, som er uafhængige af din risikoprofil og dit handelsområde. Analyserne og de generelle anbefalinger indeholder skøn og vurderinger, som derfor ikke nødvendigvis vil stemme overens med den efterfølgende kurs- og renteudvikling. Anbefalinger og analyser ikke er en personlig anbefaling eller en opfordring til at købe, sælge eller beholde bestemte værdipapirer.

Retur til Udvalgte nordiske aktieanbefalinger

Kontakt os Kontakt os

 
​​

Kom videre

Flere anbefalingslister
I netbanken kan du læse vores aktuelle aktieanbefalinger på asiatiske og amerikanske aktier samt emerging markets med Udvidet Investering.

Log på Danske Netbank

Log på Danske Netbank (ActiveCard) 

Bliv kunde

Det er nemt at blive kunde i Danske Bank.

Bliv privatkunde
Bliv erhvervskunde

Kontakt
70 123 456

Find hjælp


KundeprogramÅbningstider Kortspærring Teknisk support Sikkerhed
Kundeservice

Chat med os


Kundeservice Teknisk Support

Kontakt os


Ring til os Skriv til os Bliv kunde Ris og ros

Book møde

Find os


Søg efter filialer og pengeautomater.
Søg