Brexit

Hvad betyder det for dig som kunde i Danske Bank?

 

Udviklingen i Brexit-forhandlingerne har betydet, at Storbritannien har frem til 31. januar 2020 til at finde den bedst mulige løsning til, hvordan landet vil forlade EU.

I Danske Bank følger vi forhandlingerne tæt og gør alt, hvad vi kan, for at forberede os på de forskellige Brexit-scenarier, så vi er klar, uanset hvad forhandlingerne ender med.

I langt de fleste tilfælde vil Brexit ikke have betydning for de produkter og services, vi leverer til vores kunder, men det kan have betydning for kunder, som er hjemmehørende, bor eller har produkter og services i Storbritannien. Få mere at vide nedenfor.

  

Før Brexit: Ingen ændringer

Frem til Brexit er der ingen ændringer i forhold til vores produkter og services, og du kan fortsat få rådgivning, præcis som du plejer.

 

Efter Brexit: Der kan være ændringer

Vi forventer på nuværende tidspunkt, at vi også efter Brexit kan fortsætte med at tilbyde produkter og services i, til og fra Storbritannien. Men da resultatet af de politiske forhandlinger ikke er klart endnu, kan der være ændringer for den enkelte kunde, hvis der ikke bliver indgået en aftale om Brexit mellem EU og Storbritannien.

Hvis der bliver indgået en aftale mellem EU og Storbritannien
Hvis der bliver indgået en Brexit-aftale, kan vi fortsætte med at tilbyde produkter og services i, til og fra Storbritannien indtil en eventuel overgangsperiode slutter, uanset hvor man som kunde er hjemmehørende eller bor.

Har vi brug for yderligere tilladelser fra myndigheder til fortsat at kunne tilbyde vores produkter og services efter 2020, vil vi naturligvis forberede os på det, så det får mindst mulig betydning for vores kunder.

Hvis der ikke bliver indgået en aftale mellem EU og Storbritannien
Hvis der ikke bliver indgået en aftale, forventer vi også at kunne fortsætte med at tilbyde produkter og services i, til og fra Storbritannien. Dog kan det endelige resultat af forhandlingerne få betydning for visse produkter og services.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at Brexit får ingen eller minimal betydning for vores kunder. Skulle Brexit få betydning for dig som kunde, kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Hvilke aktiviteter har Danske Bank i Storbritannien?
Vi tilbyder finansielle produkter og services, primært inden for bank- og investeringsområdet, til kunder i Storbritannien via vores afdelinger i London og Nordirland og vores afdelinger i de nordiske lande og Irland. Derudover tilbyder vi kunder i Norden finansielle services fra Storbritannien.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Brexit, og hvad det betyder, er du velkommen til at skrive til os
Skriv til os