Brexit

Hvad betyder det for dig som kunde i Danske Bank?

 

Storbritannien forlod formelt EU den 31. januar 2020. Frem til udgangen af 2020 vil der være en overgangsperiode, hvor landet fortsat vil være underlagt EU-lovgivning og være en del af det indre marked og toldunionen. 

Det betyder, at Brexit på den korte bane ikke vil have betydning for de produkter og services, vi leverer til kunder, der er bosiddende eller hjemmehørende i Storbritannien, eller som har produkter eller services i Storbritannien.

Hvad sker der nu?
Nu starter EU og Storbritannien forhandlingerne om, hvordan det fremtidige samarbejde skal være. Vi afventer resultatet af forhandlingerne og forventer på nuværende tidspunkt, at vi kan fortsætte med at tilbyde produkter og services i, til og fra Storbritannien. 

Hvis de politiske forhandlinger mellem EU og Storbritannien fører til ændringer for vores kunder, vil vi gøre, hvad vi kan, for at sikre den bedst mulige løsning. 

Vi er for øjeblikket ved at forberede os på dette, så vi kan minimere den potentielle betydning for vores kunder, og så vi er klar, uanset hvad forhandlinger ender med. 

Skulle Brexit få betydning for dig som kunde hos os, vil vi selvfølgelig kontakte dig så hurtigt som muligt.

Er der stadig risiko for et "no-deal Brexit"?
Hvis forhandlingerne mellem EU og Storbritannien ikke fører til en aftale om det fremtidige samarbejde på bankområdet, vil der være risiko for et "no-deal Brexit" på dette område. Det vil dog tidligst kunne blive en realitet i 2021.

Vi følger forhandlingerne tæt og forbereder os på de forskellige scenarier for at minimere den betydning, Brexit vil kunne have for vores kunder.

Hvilke aktiviteter har Danske Bank i Storbritannien?
Vi tilbyder finansielle produkter og services, primært inden for bank- og investeringsområdet, til kunder i Storbritannien via vores afdelinger i London og Nordirland og vores afdelinger i de nordiske lande og Irland. Derudover tilbyder vi kunder i Norden finansielle services fra Storbritannien.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Brexit, og hvad det betyder, er du velkommen til at skrive til os.

Skriv til os