Brexit

Hvad betyder det for dig som kunde i Danske Bank?

Efter planen skal Storbritannien forlade EU den 29. marts 2019, men datoen kan ændre sig, da det ser ud til, at Storbritannien vil bede EU om udsættelse. Det er endnu for tidligt at sige, hvad det endelige resultat af Brexit-forhandlingerne bliver.

Vi gør naturligvis alt, hvad vi kan, for at forberede os på de forskellige Brexit-scenarier, så vi er klar, uanset hvad forhandlingerne ender med.
 
I langt de fleste tilfælde har Brexit ingen betydning for de produkter og services, som vi leverer til vores kunder, men det kan have betydning for kunder, som er hjemmehørende, bor eller har produkter og services i Storbritannien. Få mere at vide nedenfor.

  

Før 29. marts: Ingen ændringer

Frem til den 29. marts medfører Brexit ingen ændringer i forhold til vores produkter og services, og du kan fortsat få rådgivning, præcis som du plejer.

 

Efter 29. marts: Der kan være ændringer

 Vi forventer på nuværende tidspunkt, at vi også efter den 29. marts kan fortsætte med at tilbyde produkter og services i, til og fra Storbritannien. Men da resultatet af de politiske forhandlinger ikke er klart endnu, kan der være ændringer for den enkelte kunde, hvis der ikke bliver indgået en aftale om Brexit mellem EU og Storbritannien.

Hvis der bliver indgået en aftale mellem EU og Storbritannien
Hvis der bliver indgået en Brexit-aftale, kan vi fortsætte med at tilbyde produkter og services i, til og fra Storbritannien frem til 2020, uanset hvor man som kunde er hjemmehørende eller bor.

Har vi brug for yderligere tilladelser fra myndigheder til fortsat at kunne tilbyde vores produkter og services efter 2020, vil vi naturligvis forberede os på det, så det får mindst mulig betydning for vores kunder.

Hvis der ikke bliver indgået en aftale mellem EU og Storbritannien
Hvis der ikke bliver indgået en aftale, forventer vi også at kunne fortsætte med at tilbyde produkter og services i, til og fra Storbritannien. Dog kan det endelige resultat af forhandlingerne få betydning for enkelte produkter og services.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at Brexit får ingen eller minimal betydning for vores kunder. Skulle Brexit få betydning for dig som kunde, kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Hvilke aktiviteter har Danske Bank i Storbritannien?
Vi tilbyder finansielle produkter og services, primært inden for bank- og investeringsområdet, til kunder i Storbritannien via vores afdelinger i London og Nordirland og vores afdelinger i de nordiske lande og Irland. Derudover tilbyder vi kunder i Norden finansielle services fra Storbritannien.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Brexit, og hvad det betyder, er du velkommen til at skrive til os
Skriv til os