ekspandere internationalt

Bevæger din virksomhed sig ud på nye markeder?

Vil din virksomhed skabe vækst, er det naturligt at vende blikket mod nye markeder. Men det kræver, at du griber processen systematisk an – fra de første strategiske overvejelser til risikovurdering og evaluering.

Du skal for eksempel overveje, hvilke geografiske områder virksomheden vil ind på, hvordan ekspansionen skal finansieres, hvilke risici der er forbundet med etableringen på de nye markeder, og hvordan det kommer til at påvirke virksomheden finansielt.

I vores guides herunder finder du hjælp til, hvordan du effektivt griber processen an, lige fra de første tanker til planen skal føres ud i livet.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?
Måske har du brug for strategisk finansiel rådgivning, der sikrer, at din virksomhed når sit mål med ekspansionen? Måske har du brug for en effektiv digital bankløsning, som fungerer på tværs af grænser, så virksomheden kun behøver én bank? Måske vil du trække på vores erfaring og store netværk af advokater, revisorer, interesseorganisationer og myndigheder, så processen bliver så smidig som mulig?

Vi hjælper danske og nordiske virksomheder med at ekspandere i andre nordiske lande og i resten af verden. Samtidig hjælper vi også internationale koncerner med nordiske interesser.

Ring til os eller book et møde, og lad os hjælpe dig med at realisere din virksomheds planer om international ekspansion.

Ring til os     Book møde

 

Læs mere om international ekspansion

Vores eksperter og løsninger kan hjælpe dig med at få succes, når du bevæger dig ud på nye markeder. Vi har mange års erfaring med at hjælpe både danske og nordiske virksomheder til international succes. Med os som partner får du adgang til et globalt netværk af banker og til et team, der kan hjælpe din virksomhed gennem hele processen.

Læs mere
#1 Overall Performance Trade Finance Nordics 2018
#1 Overall Performance Cash Management Nordics 2018

- Best Bank for Payments and Collections in the Nordic Region 2018
- Best Bank for Liquidity Management in the Nordic Region 2018
- Best Bank for Cash Management in the Nordic Region 2018

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.