import og eksport internationalt

Har din virksomhed planer om international handel?

Overvejer din virksomhed at importere eller eksportere? Det kan være svært at vide, hvor du skal begynde, når du står over for international handel. Når du handler på tværs af landegrænser åbner det mange muligheder, men det kan også være forbundet med udfordringer. Du er længere væk fra kunder og leverandører både fysisk, juridisk og kulturelt, og der kan også være stor forskel på de politiske og økonomiske forhold.

Når du importerer eller eksporterer, kan du for eksempel støde på risici i forbindelse med valuta, kredit og likviditet. Vi kan hjælpe dig med at identificere risici og har løsninger, du kan bruge til at reducere dem. 

Få hjælp fra start til slut
I vores guides herunder finder du tips og råd til, hvordan du kommer godt fra start, når du skal handle med udlandet. I guide 1 sætter vi fokus på muligheder og risici, og hvordan du forbereder dig, og i guide 2 kan du læse mere om planlægning, og hvordan du fører planen ud i livet.

Ring til os eller book et møde, og lad os hjælpe dig med at realisere din virksomheds planer om international handel.

Ring til os     Book møde

 

Læs mere om international handel

Vores eksperter kan hjælpe dig med at få succes, når du bevæger dig ud på nye markeder. Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder til international succes. Med os som partner får du adgang til et globalt netværk af banker og til et team, der kan hjælpe dig med at finde de bedste løsninger, når din virksomhed handler med udlandet.

Læs mere
#1 Overall Performance Trade Finance Nordics 2018
#1 Overall Performance Cash Management Nordics 2018

- Best Bank for Payments and Collections in the Nordic Region 2018
- Best Bank for Liquidity Management in the Nordic Region 2018
- Best Bank for Cash Management in the Nordic Region 2018

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.