Oplysninger om din virksomhed

Vi har brug for din hjælp til at opdatere de oplysninger, vi har om din virksomhed.
Det tager omkring 10-15 minutter.

 

Kom i gang

 

Hvorfor skal vi bruge oplysningerne?

Som bank samarbejder vi med myndighederne om at bekæmpe finansiering af kriminalitet og hvidvask af penge. Vi er derfor forpligtet til at kende vores kunder og deres måde at bruge banken på.

Samtidig er det vigtigt for os at have et godt kendskab til dig og din virksomhed, så vi kan tilbyde dig hurtig hjælp og rådgivning baseret på dine behov.


Før du starter

Vi stiller nogle spørgsmål om din virksomhed og anbefaler, at du har følgende klar:

 • Oplysninger om virksomhedens ejer
 • Oplysninger om virksomhedens økonomi og transaktioner
 • Beskrivelse af virksomhedens forretningsmodel

  Hvor længe gemmer vi oplysningerne?

  Vi gemmer oplysningerne, så længe virksomheden er kunde hos os og i fem år derefter. Vil du vide mere om, hvordan vi behandler personoplysninger, kan du læse vores ”Information om behandling af personoplysninger” på danskebank.dk/vilkaar-erhverv.

  Hvis du efterfølgende ønsker at få ændret de oplysninger, du har givet, er du velkommen til at kontakte os.

  Ofte stillede spørgsmål

  • Hvorfor skal jeg svare på spørgsmål om min virksomheds brug af banken?

   Vi har brug for en række oplysninger om dig og din virksomhed, så vi får et klart billede af virksomheden og dens situation og behov. Oplysningerne er blandt andet nødvendige for, at vi kan leve op til hvidvasklovgivningen, der forpligter os til at kende vores kunder og deres måde at bruge banken på.

   Som kunde hos os vil du derfor opleve, at vi for eksempel spørger til:

   • Hvordan din virksomhed vil bruge os som bank
   • Om virksomheden skal overføre penge til udlandet
   • Om virksomheden har mange kontante betalinger

   Alle oplysninger, du giver os, bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

   Selvom din virksomhed måske har været kunde hos os i flere år, kan du opleve, at vi kontakter dig for at spørge til virksomhedens brug af banken. Det skyldes, at vi løbende følger op for at sikre, at de oplysninger, vi har om vores kunder, er korrekte og opdaterede.

  • Hvad sker der, hvis jeg ikke opdaterer oplysningerne?
   Vi har brug for, at du opdaterer oplysningerne, da det blandt andet er nødvendigt for, at vi kan leve op til hvidvasklovgivningen, der forpligter os til at kende vores kunder og deres måde at bruge banken på.

   Hvis du ikke opdaterer oplysningerne i første omgang, vil vi forsøge at kontakte dig flere gange. Hvis vi ikke kan træffe dig, kan det desværre medføre, at vi i sidste ende ikke længere kan levere services til dig, og i yderste konsekvens kan vi være nødsaget til at spærre dine konti og ende samarbejdet.
  • Hvor ofte skal jeg opdatere oplysningerne?
   Vi er forpligtet til at sikre, at vi har opdaterede oplysninger om din virksomhed. Derfor vil du opleve, at vi kontakter dig en gang hvert år eller op til hvert femte år for at få opdateret oplysningerne.