Erhvervskonto

Få en konto, der passer til din virksomhed

Er en enkelt konto nok, eller skal der flere til for at holde styr på din virksomheds økonomi? Det afhænger helt af, hvor simpel eller kompleks din virksomhed er. Behovene kan være forskellige alt efter, om du er selvstændig iværksætter eller har en etableret virksomhed, og om du driver en enkeltmandsvirksomhed eller har medarbejdere.

Få en konto i Danske Bank. Vælg selv den erhvervspakke, der matcher din virksomheds behov. Eller ring til os på 70 133 000 og få hjælp til at vælge.  

Book møde

For at gøre det nemt for dig at overskue dine muligheder har vi lavet tre erhvervspakker, der er tilpasset forskellige virksomhedstypers forskellige behov. Her kan du sammenligne de tre pakker og se, hvad vi anbefaler dig ud fra nogle simple oplysninger om din virksomhed.

Er du stadigvæk i tvivl om hvilken pakke, der er rigtig for dig, eller har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på 70 133 000. Du kan også læse videre her og se hvilke kontoløsninger, andre virksomheder har glæde af.

Typiske behov

Der er tre kontotyper, som vores kunder særlig ofte har brug for:

 • Til driften

  Til driften

  En virksomhed har brug for en konto til sine ind- og udbetalinger. Det sker typisk på en driftskonto. En del virksomheder har derudover behov for at have en kassekredit tilknyttet kontoen, så de kan håndtere midlertidige udsving i likviditeten uden problemer.
 • Handel med udlandet

  Handel med udlandet

  Handler din virksomhed jævnligt med udlandet, er en valutakonto hos os eller en konto i udlandet en relevant løsning. Det kan gøre det nemmere og billigere at modtage og foretage betalinger. Vi kan hjælpe med både valutakonto og konto i udlandet.  
 • Overskydende likviditet

  Overskydende likviditet

  Har din virksomhed overskydende likviditet i kortere perioder, kan du sætte pengene ind på en aftalekonto med en højere, fast rente inden for en aftalt tidshorisont. 

  OBS: I øjeblikket er denne rente nul på grund af negative centralbankrenter.