Modtager du betalinger fra udenlandske kunder, kan det være en fordel at tilbyde dem at betale til en konto i deres eget land. Det er billigere for kunden, og betalingen kommer hurtigere ind på din virksomheds konto. På samme måde kan det være en fordel for dig at betale dine udenlandske leverandører fra en lokal valutakonto i de lande, du importerer fra.

Vi kan hjælpe dig til at få en konto i udlandet, uanset om vi er til stede i det pågældende land eller ej. I begge tilfælde kan du få adgang til kontoen via District, vores finansielle platform for virksomheder.

Brug for en konto i udlandet?

Vi kan hjælpe dig med en konto i udlandet. Kontakt os på 70 133 000 eller erhverv@danskebank.dk – eller book et møde med os.

Book møde

Lande, hvor vi er til stede
Vi rådgiver gerne omkring muligheden for at åbne én lokal konto til dig. Da vi har fælles IT-system, kan du se posteringer og saldi i realtid. Du kan nemt overføre beløb mellem dine konti i Danmark og udlandet via District.

Øvrige lande
Vi formidler kontakt til Danske Banks samarbejdsbanker og rådgiver dig om den nødvendige dokumentation. Når kontoen er oprettet, får I adgang til den via District.
Alternativt kan du oprette en valutakonto her i Danmark.

Skræddersyet rådgivning
Vi kan hjælpe dig med mere end bare en konto. Hvis du har aktiviteter i et af de lande, hvor Danske Bank er til stede, kan du få rådgivning af en af vores udenlandske rådgivere, der er specialister i at hjælpe danske virksomheder med at få succes på deres marked.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med konto i udlandet, er du meget velkommen til at kontakte os på erhverv@danskebank.dk eller 70 133 000.