Investeringsforeninger

Den nemme måde at investere på

  • Number 1
  • Number 2
  • Number 3
Hvis du sætter penge i en investeringsforening, behøver du ikke vide alt om aktier eller obligationer. Foreningen styres af eksperter, der investerer medlemmernes penge med henblik på at opnå et godt og sikkert afkast.

Der findes en lang række investeringsforeninger, som er målrettet forskellige brancher eller geografiske områder. Nogle foreninger investerer i aktier, andre i obligationer – og nogle kombinerer forskellige typer værdipapirer. Derfor har du gode muligheder for at finde en investeringsforening, der passer til dine behov og din risikovillighed.

Investeringsforeninger køber typisk en række forskellige aktiver, og det er med til at minimere risikoen i din investering i forhold til, hvis du selv investerede i enkelte aktiver . Du holder også handelsomkostningerne nede i forhold til, hvis du selv investerede mindre beløb i de samme værdipapirer.

Ring til os på 33 33 71 71 for at høre mere om, hvordan du kan investere i investeringsforeninger via Danske Bank. Du kan også læse mere om investeringsforeninger her.