Leasing kan styrke din forretning

Du kan lease biler, maskiner og udstyr

  • Bevar likviditeten i virksomheden
  • Hav kontrol over dine udgifter
  • Få fleksibilitet til at skalere op
Book møde
– eller ring til os på 70 133 000.
Biler, maskiner og it-udstyr – og meget andet. Leasing kan bruges til mange formål, og det er en attraktiv måde at finansiere sig på for mange virksomheder.

Leasing har den fordel, at du bevarer likviditeten i virksomheden, fordi du ikke selv behøver at købe det, du skal bruge. I stedet for at gøre indhug i kontantbeholdningen eller stifte ny gæld, kan du lease det, din virksomhed har brug for. Dermed bevarer virksomheden sit økonomiske råderum i stedet for at binde pengene i biler eller maskiner.

Nemt og enkelt
Leasing kan gøre det nemmere for dig at drive din forretning, idet du blandt annet kan tilføje serviceaftaler og forsikringer til dine leasingaftaler, så du kender dine faste udgifter og kan planlægge efter det. 

På den måde giver leasing dig mulighed for at holde fokus på kerneforretningen ved at outsource nogle af dine bekymringer til os.

Disse ting kan du blandt andet lease:


Firmabiler
Lastbiler
IT-udstyr
Erhvervsejendomme
ProduktionsmaskinerLandbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Medicoudstyr
Dentaludstyr

Se mere på www.nordania.dk

Fleksibilitet
Hvis du leaser i stedet for at eje, har du også mulighed for at skalere op efter dine behov. Derudover gør leasing det også nemmere at sikre, at dit udstyr er up-to-date med de produktivitetsmæssige fordele, det kan indebære.

Endelig bevarer din virksomhed en økonomisk fleksibilitet, idet færre penge er bundet i aktiver.

Kontakt vores specialiserede leasingselskab Nordania Leasing på 45 12 12 12, book et møde eller læs mere på www.nordania.dk

 

Andre finansieringsformer:

Kassekredit
Erhvervslån 
Realkreditlån
Mellemfinansiering
Bankgaranti

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.