Vækstkonkurrencen er en fantastisk platform for os til at engagere os i udviklingen og hylde alle de gode erhvervsvirksomheder, vi har i Danmark, og som er med til at skabe udvikling og arbejdspladser. 


The Power of Finance

Vi er meget optagede af at hjælpe nystartede vækstvirksomheder frem i verden og at tage del i den bæredygtige udvikling ved at hjælpe alle typer virksomheder med grøn omstilling gennem både sparring, services og konkrete bæredygtige løsninger.

Find nyheder, kalender, pressemeddelelser mv. om EY Entrepreneur of the Year

Vil du skabe vækst i din virksomhed?

Danske Bank har mange løsninger, der kan understøtte dine ambitioner.
Kontakt din rådgiver eller

Book møde

Hvordan kan Danske Bank hjælpe din virksomhed med at skabe bæredygtig vækst?

Ud over vores konkrete bankløsninger som fx kreditter og cash management kan vi tilbyde dig solid strategisk finansiel sparring, uanset om din virksomhed er nystartet, går ind på nye markeder, opkøber eller sælger eller står foran en exit. 

Det gør vi både ud fra erfaringerne fra vores store netværk af kunder og eksperter og via vores konkrete rådgivningsværktøjer.

Strategisk finansiel sparring


Forretningsplanen
I alle tilfælde anbefaler vi, at du går struktureret til ændringer i jeres aktiviteter, forretningsmodel, værdikæde og udviklingstrin i din virksomhed, typisk ved at arbejde med jeres forretningsplan:
Forretningsplanen

Effektivisering/digitalisering
Ønsker du at effektivisere processerne i din økonomifunktion? Måske endda i højere grad være en datadrevet business intelligence-funktion for ledelsen? Så har vi en hel del erfaringer med digitalisering, som vi gerne deler med dig.

Køb og salg af virksomhed
Står du foran køb eller salg af virksomhed? Så kan vi rådgive dig om den bedste proces og opmærksomhedspunkterne, ikke mindst når det kommer til den personlige afklaring, du skal have på plads før et salg.
Salg af virksomhed

Bæredygtighed
Hvordan skal du håndtere bæredygtighed? Vi kan videregive erfaringer fra vores store netværk af kunder og ekspert om, hvordan det kan gøres. Banken har også en række grønne løsninger, som kan være relevante for dig.
Sparring til din virksomheds fokus på bæredygtighed
Bæredygtig business og ESG 

Internationalisering

Overvejer du, hvilke markeder du skal ind på? Hvordan du etablerer dig bedst, finder talent, får det juridiske på plads, skaber dig et netværk, får den optimale organisationsstruktur? Får et effektivt transaktions-setup (fx med vores internationale og avancerede netbank District) og en solid risikoafdækning? Alt dette kan vi hjælpe dig med, selv eller via vores partnere.
International ekspansion

Særligt for startups
Danske Bank har et dedikeret netværk af rådgivere, der har dyb forståelse for startups særlige behov, Danske Bank Growth & Impact. Vi hjælper founders med at skalere deres virksomhed, fra garagen over vækst og globalisering til exit.
Læs om sparring der hjælper din startup med at skalere