Hvad optager dig?
Tag en dialog med os

Mange virksomheder mærker effekten af coronapandemien. For nogen har situationen vendt op og ned på hverdagen, mens andre oplever nye muligheder. For de fleste virksomheder gælder det, at de ser ind i en anden fremtid, end de forventede i starten af året.

Det kan både være i forhold til den daglige drift og de mere strategiske beslutninger, som er afgørende for virksomhedens videre udvikling. Uanset hvad man som erhvervsleder skal forholde sig til, er det ofte værdifuldt at få sparring på de forandringer, man står over for.

 

ed56cf5f-00090249-e97542cf


Hvad står din virksomhed overfor?

Uanset hvad der optager dig, er du altid velkommen til at tale med os. Overvejer du fx, hvordan du sætter fart i omstillingen eller digitaliseringen af din virksomhed, gør virksomheden mere bæredygtig eller optimerer likviditeten?

Hos os kan du få finansiel sparring ud fra din virksomheds situation, så du træffer de bedst mulige valg for din virksomhed.Få sparring på din virksomheds situation

Vi er klar til at hjælpe. Kontakt os med det samme og start dialogen med vores specialister.


Kontakt os


Tal med vores specialister, når du har brug for det


Du kan selvfølgelig tale med os om alt det, man normalt forventer af en bank, fx likviditetsstyring, finansiering, trade finance, pension og meget mere.

Men du kan også tale med os, hvis du gerne vil have finansiel sparring i forbindelse med en konkret udfordring eller strategisk beslutning. Måske står du over for en likviditetsudfordring eller en større omstilling? Eller måske overvejer du at gøre virksomheden mere bæredygtig og ønsker mere indsigt i de finansielle aspekter? Tal med os om, hvordan du kan gribe det an og gøre det til en del af din forretningsplan.

Du kan også tale med os, hvis du overvejer et generationsskifte, at bevæge dig ind på nye markeder eller sælge eller købe en virksomhed. Der er store fordele ved at have planlagt processen godt – og i tide.Hvad optager dig?

Vi er klar til at hjælpe. Kontakt os med det samme og start dialogen med vores specialister.

Kontakt os


Læs mere