Del

Råd og tips om ansættelser fra Dansk Erhverv

Der er en række ting, det er vigtigt at gøre - og ikke mindst at undgå - når du skal ansætte medarbejdere. I denne video får du gode råd fra en advokat fra Dansk Erhverv.

 
899377017DD50674

Den vigtigste forudsætning for at få succes er, at man får de rigtige medarbejdere med på holdet. Men ansættelser handler ikke kun om at matche kompetencer og roller. Når man skal ansætte, skal man også sørge for at have styr på det formelle og sikre sig, at eksempelvis det kontraktmæssige er i orden. Og så er der en række faldgruber, man skal undgå. Det forklarer Jannie Merete Pedersen, der er advokat i Dansk Erhverv.  

”Man skal selvfølgelig forklare om, hvordan stillingen er, på en måde, så den fremstår interessant, men der er også nogle ting, man skal lade være med at skrive. Man må ikke skrive noget om, hvorvidt medarbejderen står over for at skulle have flere børn, eller at det er en ældre eller yngre medarbejder, man søger efter. For så ville det være i strid med de regler, der gælder i Danmark,” siger Jannie Merete Pedersen.


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.