Del

De rigtige omgivelser kan hjælpe dig med at ændre verden

Disruption er tidens store begreb i erhvervslivet, og iværksættere kæmper for at skabe den næste succes. Det rigtige miljø kan hjælpe din start-up frem.

Skab vækst

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kommer godt i gang med din virksomhed, kan du enten læse mere her, eller kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller tlf. 70 133 000  

disruption [/dɪs'rʌpʃən/]

Definition: En radikal forandring af en branche, forretningsstrategi osv. Ofte dækkende over lanceringen af et produkt eller en service, som skaber et nyt marked. (Kilde: dictionary.com) 

Disruption er et af tidens mest omtalte begreber i erhvervslivet. Virksomheder som Facebook, Uber og Airbnb er eksempler på, hvordan man med den rigtige idé og evnerne til at føre den ud i livet på kort tid kan lave en milliardforretning, der ændrer verden. Derfor knokler mange iværksættere dag og nat for at realisere drømmen om at skabe den næste store teknologi-succes.

Vi har besøgt Rainmaking Loft i København, hvor 350 iværksættere arbejder på at føre deres drømme ud i livet. En af virksomhedens ejere har følgende råd til håbefulde iværksættere:

”Til nye virksomheder, der vil disrupte, vil mit råd være, at de skal være i et økosystem og et miljø, hvor det er fokusområdet. Man innoverer bare bedre, når man sidder med en masse andre, der også har den agenda,” siger Martin Bjergegaard, partner og medstifter af Rainmaking.

Du kan se mere fra Rainmaking Loft og møde nogle af de iværksættere, der arbejder der, i denne video:

 
17AF72C07DD50674

Hvis du vil vide mere om start-ups

Du kan læse mere om Rainmaking Loft på deres hjemmeside.

Hvis du vil have fingeren på pulsen af det københavnske start-up-miljø, kan du besøge hjemmesiden for #CPHFTW (Copenhagen For The Win), som er et fællesskab for tech-start-ups i Øresundsregionen.

Hvis du har en start-up og har brug for finansiering eller dygtige medarbejdere, eller du er interesseret i at arbejde for en start-up, kan du besøge The Hub, som er en platform for iværksættermiljøet.

En anden kilde til viden og netværk omkring at starte virksomhed er Dansk Iværksætterforening, som kæmper for at forbedre vilkårene for iværksættere.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at lykkes.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.