Ny hjemmeside

Vi har fået ny hjemmeside, som er bygget op efter dine behov som kunde. Log på-knappen sidder stadig på sin plads i øverste højre hjørne, men uden om har du fået en helt ny hjemmeside, hvor vi forsøger at komme med relevant information, der kan hjælpe din virksomhed til at lykkes.

Den største forandring findes i det første punkt i topmenuen, ”Din virksomhed”, hvor du kan finde rådgivning og inspiration til forskellige afgørende øjeblikke for en virksomhed, som eksempelvis at starte virksomhed eller foretage et generationsskifte. Derudover får du eksempler på, hvad andre virksomheder i samme situation har gjort.

Derefter følger et punkt med vores forskellige løsninger og en oversigt over vores innovative digitale produkter, inden du kommer til vores hjælp-univers, hvor der findes svar på en lang række spørgsmål.

Vi vil løbende tilføje nyt indhold og justere og tilpasse siden, så den er mest mulig relevant og let at bruge for dig som kunde. Det er samtidig blevet nemt for dig at komme i kontakt med os, idet du nede i sidens højre hjørne enten kan åbne en chat eller finde vores telefonnumre.

Har du kommentarer til siden eller forslag til forbedringer, så hører vi meget gerne fra dig på denne mailadresse.


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.