Del

Når man kommer over 15 ansatte, bliver det svært

Aalborg-virksomheden Green Click Media har skabt vækst og arbejdspladser gennem et skarpt fokus på kerneforretningen.

Oktober 2015 - I et erhvervskvarter i det sydlige Aalborg finder man en dansk erhvervssucces. Her holder Green Click Media nemlig til, og it-virksomheden har på få år udviklet sig fra ingenting til at have mere end 40 medarbejdere.

Jan Nygaard Hesselby, som er partner og stifter af virksomheden, har følgende tre råd til andre virksomheder, der ønsker at skabe vækst: 

”Det første er at holde fokus på sine kerneområder, simpelthen. Hvis du prøver at spille på for mange bolde, for mange idéer, så mister du fokus, og så dræber du faktisk væksten, det er min erfaring. Det andet er at udvikle en vækstplan og arbejde fremad mod den, så man kan se, at man når sine mål. Det tredje er at få det man sælger - produkt, service, whatever – ind i en form for aftale eller abonnement, så man sørger for at skabe noget gentagende indkomst i sin virksomhed,” siger han.
Skab vækst
Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe vækst, kan du enten læse mere her, eller kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller tlf. 70 133 000 
Green Click Media specialiserer sig i online-markedsføring og hjælper danske virksomheder til at sælge deres produkter på nettet. Det har været en stor succes, som har skabt vækst. Men den vækst har ikke været uden sine udfordringer.

”Folk siger altid, det er svært at ansætte sin første medarbejder. Men det passer ikke. Det er først, når man kommer over 15, at det begynder at blive svært,” siger Jan Nygaard Hesselby. 

Se mere om Green Click Media og deres erfaring med vækst i denne video: 

2633DC617DD50674


Du er meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000, hvis du vil have rådgivning om, hvordan du kan skabe vækst i din virksomhed.

Hvis du har en start-up-virksomhed og har brug for finansiering eller dygtige medarbejdere, kan du besøge The Hub, som er Danske Banks platform for iværksættermiljøet. The Hub er målrettet nystartede virksomheder og mindre virksomheder med vækstambitioner.

Du kan læse mere om Green Click Media på virksomhedens hjemmeside
 

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.