Del

Webinar: Sådan beskytter du din virksomhed mod it-kriminalitet

Få mere information om, hvordan du bedst muligt beskytter din virksomhed mod it-svindel i dette webinar, hvor senioranalytiker i Danske Bank Sune Gabelgaard fortæller om tendenser og forebyggelse inden for it-kriminalitet.

It-sikkerhed står højt på dagsorden i de fleste danske virksomheder. I dag er hackerne og deres metoder nemlig blevet professionaliseret, og flere og flere virksomheder udsættes for forsøg på it-svindel. Derfor bør virksomheders jævnlig kigge deres it-sikkerhedssystemer i sømmene.

I dette webinar med overskriften ”Cyberkriminalitet – tendenser og forebyggelse” vil senior analytiker i Danske Bank, Sune Gabelgaard, fortælle om, hvilke metoder du som virksomhed kan benytte til forebyggelse af it-kriminalitet.

Se webinar
Webinaret blev afholdt 29. november 2016, men du kan gense hele webinaret via dette link: http://danskebank.adobeconnect.com/p2di8yhd18g/. Webinaret varer 30 minutter.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.