Del

Webinar om cyberkriminalitet

Deltag i dette webinar den 16. august for at blive opdateret med de nyeste tendenser inden for cyberkriminalitet. Her vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan forbedre IT-sikkerheden og forebygge IT-svindel.

IT-svindel er en stadig større trussel mod både små og store virksomheder. Og det kan få alvorlige konsekvenser for dem, der bliver ramt.

Sune Gabelgaard, senior analytiker i Danske Bank, vil på dette webinar fortælle om, hvilke metoder din virksomhed kan benytte til at forebygge IT-svindel, og han vil derudover også give en opdatering på de aktuelle trends inden for området.

Webinaret bliver afholdt onsdag den 16. august 2017 kl. 9.00 - 9.30.

Tilmled dig webinaret og vær med til at øge kendskab og viden om IT-sikkerhed i din virksomhed.

Tilmeld dig webinaret her

Beskyt din virksomhed
mod IT-svindel

Med få og enkle skridt kan I øge IT-sikkerheden i jeres virksomhed. Læs mere om IT-svindel og sikkerhedsværktøjer på vores sider om IT-sikkerhed, hvor du kan finde gode råd om enkle rutiner og procedurer i dagligdagen, der kan gøre en stor forskel.

Få gode råd og hjælp til bedre IT-sikkerhed

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.