Del

Webinar om cyberkriminalitet

Gense dette webinar fra den 16. august for at blive opdateret med de nyeste tendenser inden for cyberkriminalitet. Her vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan forbedre IT-sikkerheden og forebygge IT-svindel.

IT-svindel er en stadig større trussel mod både små og store virksomheder. Og det kan få alvorlige konsekvenser for dem, der bliver ramt.

Sune Gabelgaard, senior analytiker i Danske Bank, fortæller på dette webinar om, hvilke metoder din virksomhed kan benytte til at forebygge IT-svindel, og han giver derudover også en opdatering på de aktuelle trends inden for området.

Webinaret blev afholdt onsdag den 16. august 2017 kl. 9.00 - 9.30.

Gense webinaret og vær med til at øge kendskab og viden om IT-sikkerhed i din virksomhed.

Gense webinaret her

Beskyt din virksomhed
mod IT-svindel

Med få og enkle skridt kan I øge IT-sikkerheden i jeres virksomhed. Læs mere om IT-svindel og sikkerhedsværktøjer på vores sider om IT-sikkerhed, hvor du kan finde gode råd om enkle rutiner og procedurer i dagligdagen, der kan gøre en stor forskel.

Få gode råd og hjælp til bedre IT-sikkerhed

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.