June
Del

Send din virksomheds opsparing på arbejde

Med June er det nemt og fleksibelt for alle at investere – også virksomheder.

Har du også overvejet, om der er en simpel måde at investere din virksomheds opsparing eller overskydende likviditet? Med June er det nemt og fleksibelt for alle at investere – også virksomheder.

June er vores nye digitale investeringsløsning, hvor du nemt kan investere på vegne af din virksomhed, så du kan aktivere den overskydende kapital. På den måde kan June være et godt alternativ til blot at have pengene stående på en konto med lav eller endda negativ rente.

Det er dine penge, så du bestemmer
Du kan nemt komme i gang med at investere med June. Der er ingen tidskrævende møder eller papirarbejde, og du har kontrollen med, hvordan og hvor meget du vil investere. Du kan til enhver tid trække pengene ud ved at sælge investeringen til markedspris – uden omkostninger. Du bør dog som udgangspunkt ikke investere penge, som du forventer at skulle bruge inden for 3 år.

Investér som en prof, uden at være det
Med June kan du vælge en ud af fem unikke fonde med forskellig risikoprofil. Junes fonde investerer i indeksfonde (ETF’er), som dækker alle større brancher over hele verden – og både aktier og obligationer. Din investering bliver altså spredt til over 1000 forskellige virksomheder, og investeringen i fondene bliver styret af nogle af landets mest erfarne investeringseksperter. De overvåger og optimerer løbende investeringerne i fondene i forhold til Danske Banks forventninger til udviklingen på aktie og obligationsmarkederne.
Læs mere om June og fondene

Hvad er fordelene ved June?

  • Alternativ til konti med meget lav eller negativ rente
  • Løbende overvågning og optimering af fondene fra nogle af landet mest erfarne investeringseksperter
  • Hæv og sæt ind, når det passer dig
  • Sælg dele af din investering til markedsværdien – uden ekstra omkostninger
  • Nemt at se, hvordan din investering udvikler sig

Sådan kommer du i gang
Du kan nemt komme i gang med June på june.dk. Her kan du også få mere at vide om løsningen. Det tager kun 10 minutter at tilmelde sig. 


Du logger blot på med din e-mail og virksomhedens CVR-nummer, så kan du med det samme vælge den June-fond, du ønsker.

Kom i gang med June

Hvilke virksomheder kan investere med June?

Du kan investere i June på vegne af din virksomhed hvis:
  • Virksomheden er kunde i Danske Bank
  • Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, der bruger virksomhedsskatteordningen, eller et Aps eller IVS, hvor du er den tegningsberettigede
  • Virksomheden har et dansk CVR-nummer og adresse i Danmark
  • Selskabets vedtægter tillader investering
  • Du ikke investerer via June privat
Sådan investerer June
Vi prøver ikke at forudse de næste sensationer på aktiemarkedet, vi vil hellere give dig en solid langsigtet investering. Derfor har vi valgt en investeringsstrategi, som går ud på at maksimere afkastet ved at investere med stor spredning i forskellige brancher og regioner og have den rigtige fordeling af aktier og obligationer.

Der er altid en risiko for tab ved at investere, men med stor spredning kan man gøre den mindre.

Hvad er omkostningerne?
June tilbyder din virksomhed en professionel løsning til en gennemsnitlig årlig omkostning på kun 0,8% af din investerings samlede værdi. Selvom 0,8% er mere end du måske betaler i negativ rente, kan det ofte være en god forretning for din virksomhed at investere. Når du har tilmeldt dig, kan du hver dag følge Junes fondenes udvikling, efter omkostninger, på june.dk/business. Her kan du også se, hvad Junes fonde har givet i afkast pr. 31. oktober 2017.

Prøv June

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.