Danske Business, december 2016: Rekruttering - Gode råd til at lave gode ansættelser

I denne udgave af Danske Business sætter vi fokus på temaet rekruttering. Du får gode råd fra et af landets førende headhunterfirmaer til, hvordan du ansætter medarbejdere samt fordelene ved at have en professionel bestyrelse. Du kan også se en video med Dansk Erhvervs tips til ansættelser.

Derudover har vi på vores hjemmeside samlet tre guides til hele rekrutteringsprocessen, og på TheHub.dk kan du blandt andet slå job op på en af landets største onlineportaler for vækstvirksomheder. God læselyst!

Råd og tips om ansættelser fra Dansk Erhverv

Der er en række ting, du skal gøre - og ikke mindst at undgå at gøre - når du skal ansætte medarbejdere. I denne video får du gode råd fra en advokat fra Dansk Erhverv.

Den vigtigste forudsætning for at få succes er, at man får de rigtige medarbejdere med på holdet. Men ansættelser handler ikke kun om at matche kompetencer og roller. Når man skal ansætte, skal man også sørge for at have styr på det formelle og sikre sig, at eksempelvis det kontraktmæssige er i orden. Og så er der en række faldgruber, man skal undgå. Det forklarer Jannie Merete Pedersen, der er advokat i Dansk Erhverv.  
899377017DD50674