Konto til foreninger

Til drift eller opsparing – efter jeres behov

 • Konti til den daglige økonomi og opsparing
 • Tilknyt kort, fuldmagter og netbank
 • Adgang til specialister i foreningers transaktioner

Skriv til os

- eller ring 45 14 44 41

En konto er nærmest uundværlig i en forening. Og den daglige drift bliver bare nemmere, hvis der er godt overblik over indtægter og udgifter – og gode muligheder for at få kort og oprette fuldmagter til andre af foreningens medlemmer. Vi tilbyder forskellige drifts- og indlånskonti, der passer til din forenings behov.

I har også mulighed for at få netbank, så I kan styre økonomien uanset hvor og hvornår I har tid til det. Og I kan få hjælp og rådgivning af vores mange specialister – også hvis I for eksempel gerne vil have en kassekredit tilknyttet kontoen.


Fakta

 • Til den daglige styring

  Til den daglige styring

  Jeres forening kan få to ’Danske Direkte Forening’-konti, to adgange til Danske Netbank Forening, fri ændring af fuldmagter, Mastercard Direct samt naturligvis rådgivning af vores specialister. Hele pakken koster 25 kr. om måneden.

  Er I en forening med vedtægter kan I desuden tilvælge Business Online, som er en avanceret form for netbank rettet mod erhvervsvirksomheder – og I kan få MobilePay Business, som er et nyttigt redskab til betalinger, fakturering mv.

  Endelig kan I vælge en Danske Indlån til 0 kr. – som det dog ikke er muligt at bruge som NemKonto, tilknytte kundekort eller betale regninger over Betalingsservice. Det koster også et gebyr, hvis man hæver mere end en gang om måneden fra kontoen.


 • Få rådgivning af vores specialister

  Få rådgivning af vores specialister

  I Forening Direkte kan din forening få rådgivning om alt fra almindelige transaktioner og betalingsformidling til finansiering og realkredit. Vores rådgivere har stor erfaring med foreningers særlige behov og ønsker og er klar til at rådgive dig på telefon 45 14 44 41. Er I et interessefællesskab uden vedtægter, kan du få rådgivning på 70 11 11 77.  

 • Opsparing og investering

  Opsparing og investering

  Hvis foreningen ønsker at spare op, har vi kontotyper til det formål. Dem kan du læse mere om under opsparingskonti.

  Som alternativ til at spare pengene op kan I overveje at investere dem i stedet. Det kan give mulighed for et bedre afkast af jeres penge, men indebærer også risici. Derfor kan det være en god idé både at drøfte det i foreningen og at tale med os, inden I går i gang.
 • Foreninger uden vedtægter

  Foreninger uden vedtægter

  Har I en forening uden vedtægter, kalder vi det et interessefællesskab.

  Er du interesseret i en konto til dit fællesskab, er du velkommen til at ringe til Privat Direkte Basis på 70 123 456.

  Her kan dit fællesskab få rådgivning om alt fra almindelige transaktioner til betalingsformidling.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.