Fastpay Box

Vil du teste FastPay?

– En ny og anderledes måde at betale på

FastPay er en helt ny og hurtig måde at betale på. Det er i bund og grund bare en chip fra et betalingskort, som du kan bære i det medfølgende armbånd eller sætte på eksempelvis dit armbåndsur. Selve betalingen med FastPay foregår kontaktløst, som du kender det fra andre kontaktløse betalingskort. Køb under 350 kr. er uden pinkode, køb over 350 kr. er med pinkode.

FastPay er nemt og bekvemt, både i hverdagen og i de situationer, hvor du godt vil undvære at skulle have et betalingskort med.


Du har mulighed for at få en gratis FastPay startpakke og teste i 12 måneder

Melder du dig som tester, sender vi dig en startpakke med et armbånd og en chip gratis. Herefter kan du bruge FastPay til at betale kontaktløst i alle butikker, som modtager Mastercard – over hele verden. Se prislisten her.

Vi trækker betalingen for dine køb på din Nemkonto hos Danske Bank og pinkoden er den samme, som det/de kort du i dag har tilknyttet kontoen. Din FastPay er aktiv i 12 måneder.


Vi vil rigtig gerne høre om dine oplevelser med FastPay

Ud over at bruge FastPay, er det eneste, du forpligter dig til, at fortælle os din mening om FastPay. Vi sender dig et spørgeskema via din netbank/mobilbank 2-3 måneder efter, du har modtaget startpakken.


Det er nemt at melde sig som tester

  1. Du melder dig som tester ved at sende dit CPR-nummer til os via formularen nedenfor.
  2. I løbet af et par dage sender vi en aftale om FastPay til underskrift i din netbank (Hvis du bruger den nye mobilbank, kan aftalen også underskrives her).
  3. Herefter vil du modtage din FastPay startpakke i løbet af 2 uger.

Har du spørgsmål, kan du læse mere her .


OBS! Vent ikke for længe, da vi kun har et begrænset antal FastPay.

Vi bruger dit CPR-nr. til at gennemføre din bestilling af FastPay og sende en aftale om FastPay til digital underskrift i din mobil-/netbank. Vi behandler i øvrigt dine oplysninger som beskrevet i bankens Information om Danske Banks behandling af personoplysninger, som findes på vores hjemmeside.


Når du tilmelder dig som tester af FastPay accepterer du samtidig at modtage en brugerundersøgelse i net-/mobilbanken.