Vi tester FastPay – en ny betalingsform fra Danske Bank

FastPay er en ny betalingsform fra Danske Bank, som vi er i gang med at teste hos et mindre antal kunder.

FastPay bygger på velkendt teknik fra de kontaktløse kort. Og til forskel fra andre typer af såkaldte ”wearables”, så kræver FastPay ikke, at du investerer i et ur, en smartphone eller et andet device. FastPay er i bund og grund blot en kontaktløs chip fra et betalingskort (Mastercard Direct), der kan fastgøres til eksempelvis et armbånd via en særlig holder.

Løsningen gør det supernemt at betale kontaktløst uden et kort ved hånden. Det er især praktisk, hvis du dyrker sport, er på stranden eller til festival – eller bare gerne altid vil have penge ”lige ved hånden”. Og det fungerer ligesom et kontaktløst kort. Beløb under 350 kr. klares uden pinkode. Beløb over 350 kr. skal godkendes med pinkode.

Kunderne tester og bedømmer FastPay

I løbet af oktober og november 2018 inviterer vi et antal kunder, som gratis får stillet startpakken til rådighed. Efter 2-3 måneder spørger vi kunderne om, hvad de synes om at bruge FastPay.

Når vi har hørt kundernes mening, beslutter vi, om FastPay skal være et tilbud, som alle kunder skal kunne benytte sig af.

Sådan virker FastPay

FastPay virker alle steder, hvor der kan betales med Mastercard. Det kræver blot, at forretningen har en terminal, der er åben for kontaktløse betalinger.

Du holder dit armbånd eller chipholderen tæt hen på automaten på samme måde, som du gør det med et kontaktløst kort.

Du kan betale op til 350 kr. uden pinkode – og er beløbet højere, skal du indtaste din pinkode. Der kan være andre beløbsgrænser i udlandet.

 

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.