KIS-Security

Kender-du-it-typen?

Find din IT-type og lap dine sikkerhedshuller

Welcome

Jeg kunne godt finde på at … :

Illu 1

Resultat:
Orker-det-ikke-typen Det-går-nok-typen Meget-forsigtig-typen Total-ligeglad-typen Jeg-sagde-det-jo-typen

Du ved det egentlig godt. Men der er bare altid et eller andet, der gør, at du ikke lige får lavet det nye password, opdateret software, tjekket afsender på links og alt det andet. Men du kan undgå en masse bøvl – og risiko, hvis du bare gør dette:

Selvom du har styr på Instagram - og kender dit styresystem, så er der huller i din IT-sikkerhed. Bliv ved med at springe ud i det, men vær opmærksom på faldgruberne. Så bliver dine personlige oplysninger ved med at være personlige.

Du træder varsomt – og det er fint. Men du skal ikke holde dig så meget tilbage, at du ender med at droppe opdateringer og andre gode vaner, der styrker din IT-sikkerhed. Behold din skepsis, men gør dig selv en tjeneste og lær et par tommelfingerregler, så du kan springe sikkert ud i de digitale muligheder.

Du spekulerer ikke så meget på IT-sikkerhed i det daglige, og det interesserer dig egentlig heller ikke. Men hvis du ikke kigger op en gang imellem, står dine digitale døre pivåbne. Det lyder måske kedeligt, men det er alligevel bedre end at blive hacket i morgen.

Du har styr på dine ting og ved det meste om IT-sikkerhed. Det er dig, folk ringer – eller burde ringe til, når noget ikke fungerer eller ser mystisk ud. Men verden forandrer sig selvfølgeligt hele tiden, så hvis du vil opdateres på de nyeste inden for IT-sikkerhed, kan du følge vores egne eksperter her


Del med dem, du kender

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.