Log af

Hvorfor får jeg en advarsel om, at jeg vil blive logget af på grund af inaktivitet?

Hvis du ikke har navigeret rundt mellem siderne i Netbanken i omkring en halv time, får du vist en advarsel om, at du snart bliver logget af på grund af inaktivitet. 

Advarslen giver dig mulighed for at forblive logget på, hvis du er i gang med noget, der ikke medfører navigation, for eksempel at gennemgå kontobevægelser eller udfylde en blanket. Hvis det er tilfældet, skal du klikke på ”Fortsæt med at være logget på” for at forblive logget på. 

Du kan også logge af med det samme ved at klikke på ”Log af”, hvis du er færdig med at bruge netbanken. Hvis du ikke foretager dig noget, bliver du automatisk logget af inden for kort tid. 

Hvorfor bliver jeg automatisk logget af? 
Du bliver af sikkerhedsmæssige årsager automatisk logget af efter en periode med inaktivitet. Det sker for at undgå, at uvedkommende får adgang til Business Online, hvis du har glemt at logge af. 

Brug for hjælp?

Hovednummer

70 123 456
 • ÅbningstiderKontakt os hele døgnet

Support til Netbank:

70 105 501
Man-tors: 08.00 - 21.00
Fredag:     08.00 - 18.00
Lørdag:     10.00 - 18.00
Søndag:    10.00 - 21.00

Spær dit kort:

70 20 70 20

Bliv kunde:

70 10 17 08
Flere kontaktnumre
 • Ring til osRing til os
 • Find osFind os
  Find afdeling eller Hæveautomat
 • Book et mødeBook et møde

  Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig og får et møde på plads.

 • Skriv til osSkriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.