NemID

Skal jeg have den nye version af NemID?  Hvorfor ny NemID-version fra Nets?
Den 15. juni 2016 blev det muligt for alle NemID-brugere at vælge en mere enkel NemID-adgangskode med 4 tal. Nets har udviklet den nye løsning for at gøre det nemmere for brugerne at benytte NemID på mobiltelefoner og tablets.

Nets tilbyder brugerne i de andre danske banker og pengeinstitutter, at de selv kan vælge mellem deres nuværende NemID-kode på minimum 6 tal og bogstaver, eller den nye NemID med kun 4 tal.

Du behøver ikke at foretage dig noget
Den nye NemID med 4 tal medfører ikke ændringer for dig som kunde i Danske Bank, da du allerede benytter en servicekode på 4 tal til Danske Mobil- og Tabletbank.

Danske Bank skifter ikke over til den nye NemID-løsning, da vi allerede tilbyder vores kunder en servicekode på 4 tal til mobil- og tabletbanken, som er nem at huske. Det er vigtig for os, at det er hurtigt og nemt for dig at logge på, og du behøver derfor ikke at foretage dig noget, og du kan bruge din NemID, som du plejer, både hos os og på andre hjemmesider med NemID.

Ønsker du at benytte den nye NemID?
Hvis du ønsker at anvende den nye version af NemID fra Nets på hjemmesider med NemID, kan du selv tilvælge den på www.nemid.nu. Den nye NemID-løsning fra Nets kan også bruges til at logge på Danske Netbank på din computer. Bemærk, at den nye løsning med adgangskode på 4 tal skal stadig bruges sammen med nøglekortet.
Du skal fortsat bruge din nuværende servicekode på 4 tal i Danske Mobil- og Tabletbank.

Er der flere brugere på din smartphone, tablet eller computer?

Det nye NemID betyder, at du fra slut juni kan møde to slags log-on bokse, når du bruger NemID. Det velkendte med det lange input-felt til adgangskoden, som Danske Bank fortsat vil bruge, og et med fire små felter til de 4 tal. Du kan taste den nye NemID-kode med 4 tal i begge log-on-bokse.

Bemærk
Har du modtaget en midlertidig kode, fordi du fx har glemt din kode, og du derfor skal oprette en ny selvvalgt adgangskode til NemID, vil du som udgangspunkt blive vist siden, hvor man kan oprette den nye 4-cifrede kode. Ønsker du at oprette en adgangskode på mere end 4 cifre, skal du på den viste log on-side klikke på linket 'Min nye adgangskode skal bestå af både tal og bogstaver'. 

Brug for hjælp?

Hovednummer

70 123 456
  • ÅbningstiderKontakt os hele døgnet

Support til Netbank:

70 105 501
Man-tors: 08.00 - 21.00
Fredag:     08.00 - 18.00
Lørdag:     10.00 - 18.00
Søndag:    10.00 - 21.00

Spær dit kort:

70 20 70 20

Bliv kunde:

70 10 17 08
Flere kontaktnumre
  • Ring til os
  • Find os
    Find afdeling eller Hæveautomat
  • Book et møde

    Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig og får et møde på plads.

  • Skriv til os

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.