Del

Kortsikkerhed

Så nemt kan du beskytte dine kortoplysninger

Nu kan du selv til- og fravælge, hvilke verdensdele og kategorier du forventer at bruge dit kort i. Du kan f.eks. også fravælge brug af kortet på internettet. Det er fleksibelt og nemt for dig at indstille sikkerheden, så det passer til dine behov og dine rejser.

Ændringerne virker med det samme – uanset om du selv ændrer indstillingerne i mobilbank – eller hvis du ringer til os fra udlandet. Og det betyder, at du og vi i samarbejde kan passe endnu bedre på dine kortoplysninger og undgå forsøg på misbrug.

Oplys dit mobilnummer og få besked hurtigt
Hvis vi har dit mobilnummer, kan vi give dig besked, hvis der bliver gjort forsøg på at bruge dine kortoplysninger i et område, som du har fravalgt i 'Kortsikkerhed'. Det kan også være en hjælp for dig, hvis du har glemt at tilvælge en verdensdel og er taget på ferie i dette område. Så sender vi dig en sms, hvis du er ved at betale og ikke kan forstå, hvorfor kortet ikke virker.

Tjek i din netbank eller mobilbank om det er det rigtige mobilnummer, der er registreret på dig. Det er hurtigt og nemt:

I netbanken: Log på, klik på ”Om netbank”, og klik på ”Personlige oplysninger” under Indstillinger.

I mobilbanken: Log på, tryk på tandhjulet i nederste højre hjørne, og tryk på ”Personlig information”.

Når du har ændret dine kontaktoplysninger, sender vi dig altid en sms eller mail. Det er din sikkerhed for, at oplysningerne er blevet opdateret.

 

1F481A467DD50674

 

Vi vil gerne gøre endnu
Mere Nemt for dig

I Danske Bank arbejder vi hele tiden på at gøre alt det omkring din økonomi lidt nemmere. Fx med én pinkode, onlinemøder med din rådgiver og én pinkode til alle dine kort.

49BF092F7DD50674
Se, hvordan Danske Bank gør din hverdagsøkonomi Mere Nemt (00:53)

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.