Del

Kortsikkerhed

Så nemt kan du beskytte dine kortoplysninger

Dit Mastercard fra Danske Bank er beskyttet af en automatisk, geografisk kontrol. Det betyder, at kortet som udgangspunkt kun er aktivt i én verdensdel ad gangen – dér, hvor du bruger kortet. Du skal altså ikke selv gøre noget for at åbne/lukke kortet.

Eksempel:

Du rejser fra Danmark til Asien: Når du ankommer til Asien og bruger dit Mastercard for første gang, vil kortet automatisk åbnes for brug dér. Samtidig spærres muligheden for at bruge kortet i alle andre verdensdele.

Du rejser fra Asien og hjem til Danmark: Når du er hjemme i Danmark igen og bruger dit Mastercard, vil kortet automatisk åbnes for brug dér. Samtidig spærres muligheden for at bruge kortet i alle andre verdensdele.

Har vi dit mobilnummer?
Hvis vi har dit mobilnummer, får du en sms, første gang kortet bruges og bliver aktivt i en ny verdensdel. Yderligere får du en sms, hvis dit køb bliver afvist eller dit kort bliver spærret.
Derfor er det er en god ide at tjekke, om vi har det rigtige mobilnummer. Det gør du nemt i netbanken eller mobilbanken: 

I netbanken: Klik på Om netbank og derefter på Personlige oplysninger under Indstillinger.
I mobilbanken: Tryk på det lille tandhjul i nederste højre hjørne og derefter på Personlig information.

Du kan også selv indstille kortsikkerheden
I net- og mobilbanken kan du selv til- og fravælge, hvilke verdensdele og kategorier du kan bruge dit kort i. Du kan f.eks. også fravælge brug af kortet på internettet. Ændringerne virker med det samme. Se, hvordan i denne video: 

1F481A467DD50674

Videoen er med den gamle mobilbank.

 

Vi vil gerne gøre endnu
Mere Nemt for dig

I Danske Bank arbejder vi hele tiden på at gøre alt det omkring din økonomi lidt nemmere. Fx med én pinkode, onlinemøder med din rådgiver og én pinkode til alle dine kort.

49BF092F7DD50674
Se, hvordan Danske Bank gør din hverdagsøkonomi Mere Nemt (00:53)

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.