Del

Anna og Sigurd har råd til både efterskole og rejser

Udgifterne kommer hurtigt til at stå i kø i en børnefamilie som Anna og Sigurds. Huset skal vedligeholdes og sønnen på efterskole, men det må helst ikke gå ud over hverken hverdagen eller sommerferien næste år.

Parret er i starten af 40’erne. De bor sammen med deres to børn i et rækkehus fra 60’erne, som de har afdraget på gennem årene.  

De vil gerne blive ved med at rejse og samle på gode oplevelser sammen med børnene. Huset trænger også til en kærlig hånd, og om et år skal den ældste søn på efterskole – så det skal der også være råd til.

Anna og Sigurd ved, at det er en lang ønskeliste, men børnene er jo kun børn én gang, og de har en ret pæn friværdi i huset, som de gerne vil trække lidt på.

Book møde   - eller ring på 70 15 15 16 og hør om dine lånemuligheder.

På længere sigt drømmer Anna og Sigurd om at gå ned i arbejdstid. De vil stadig gerne afdrage på huset, men har ikke noget mål om at blive helt gældfri. Når de bliver ældre, vil de alligevel gerne flytte til en mindre og billigere bolig, som ikke kræver så meget vedligeholdelse. Med FlexLife® har de mulighed for at få den fleksibilitet, de drømmer om.

Læs om FlexLife®
Beregn, hvad det koster at låne med FlexLife®

Anna og Sigurd aftaler et møde med en rådgiver i banken og viser hende deres ønskeliste. Mens sønnen er på efterskole, vil de gerne have lave boligudgifter – men de vil også gerne have frigjort nogle penge til familieoplevelser og vedligeholdelse af huset. Det kan godt lade sig gøre.

Skal vi regne på jeres ønskeseddel sammen?

Book et møde og hør om jeres lånemuligheder

 

Sådan planlægger Anna og Sigurd at bruge FlexLife® 

Løsningen bliver at omlægge deres lån til et 30-årigt FlexLife® med 3 års rentebinding – som vi kender det fra et almindeligt F3-lån. De første tre år vælger de at få afdragsfrihed, så udgiften til efterskolen ikke presser økonomien. De låner op til 50 % af husets værdi på det tidspunkt, hvor lånet bliver optaget. Det betyder, at de optager et lån på 850.000 kr. 

På den måde får de 170.000 kr. udbetalt, som de kan bruge på huset og rejser med hele familien. Om tre år er planen, at de vil afdrage på lånet igen, så restgælden i huset bliver så lav som muligt – uden at budgettet bliver stramt. Deres plan er at afdrage ned til 510.000 kr., som svarer til 30 % af husets værdi på det tidspunkt, lånet blev optaget.

Beregn, hvordan dit boliglån kan se ud med FlexLife® 

Beregn FlexLife®
- eller læs mere om lånet

Sådan kan Flexlife® også bruges


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.