Del

Kathrine vil gerne både afdrage og leve livet

Efter ti år med et afdragsfrit lån i sin lejlighed er Kathrine vant til økonomisk frihed. Nu vil hun gerne begynde at afdrage men fortsat have råd til at gøre det, hun gerne vil. Løsningen er Flexlife®

Kathrine er 35 år og bor i en lejlighed midt i byen. Kathrine er glad for sit liv med et godt job, masser af venner, hyggelige byture og musikfestivaler, som er hendes store passion. 

De seneste 10 år har hun haft glæde af sit afdragsfrie lån. Hun har haft økonomisk frihed, og det vil hun gerne blive ved med at have. 

Selv om Kathrine ikke har afdraget på sit lån, har hun efterhånden en pæn friværdi i lejligheden, fordi den er steget i værdi. Hun vil alligevel gerne begynde at afdrage, men det kan blive lidt stramt, hvis hun skal afdrage hele lånet over de næste 20 år.

Med FlexLife® kan hun vælge at afdrage mindre på sit lån, så hendes boligudgifter stadig passer til det liv, hun gerne vil leve.

Læs om FlexLife®
Beregn, hvad det koster at låne med FlexLife®

Katrine ser på tallene sammen med en rådgiver i banken. Hun når frem til, at en ydelse på 3.480 kr. om måneden passer godt til hendes økonomi lige nu. Så kan hun både afdrage og stadig have råd til de ting, som hun prioriterer højest i sin dagligdag.

Skal vi se på din økonomi sammen? - Book møde

Sådan planlægger Kathrine at bruge FlexLife®

For Kathrine bliver løsningen et 30-årigt FlexLife® med 5 års rentebinding. Hun aftaler med sin rådgiver, at hun vil afdrage i de første 20 år. Det passer med, at restgælden kommer ned på 720.000 kr., som svarer til 40 % af boligens værdi, på det tidspunkt lånet bliver optaget.

Om fem år, når hendes FlexLife® alligevel skal refinansieres, vil hun se på sin økonomi igen og overveje, om hun skal justere sin ydelse og evt. afdrage mere eller mindre, end hun har planlagt i første omgang.

I de sidste 10 år af lånets løbetid planlægger Kathrine indtil videre at have afdragsfrihed, for det er ikke noget mål for hende at blive helt gældfri. Hvis hun stadig bor i lejligheden til den tid, kan hun enten optage et nyt lån eller sælge lejligheden, men inden da kan der jo nå at ske så meget.

Beregn, hvordan dit boliglån kan se ud med FlexLife® 

Beregn FlexLife®
- eller læs mere om lånet

 

Sådan kan Flexlife® også bruges


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.