Del

5 destinationer, hvor du får mere for pengene end sidste år

Du har rejsefeber, men har ikke booket ferien endnu? Se her, hvor du får fuld valuta for dine danske kroner lige nu.

Den populære daseferie i Kroatien og den klassiske weekend i London er i år blevet en smule dyrere for os danskere, når det kommer til de penge, vi bruger under opholdet. 

Men andre steder i verden kommer du langt med danske kroner lige nu. Som en lille sommerservice har vi håndplukket fem alternative destinationer til dig, der elsker at spare penge.  

Her kan du se, hvor meget du sparer i forhold til sidste år, hvis du bruger 1.000 kr. om dagen og er af sted i en uge*:  

1. Tyrkiet 
Drømmer du om at nyde varmen, opleve kulturen og spise god tyrkisk mad? Så er det måske nu, du skal pakke kufferten. Tyrkiet er klart det billigste land at holde ferie i sammenlignet med sidste år.    
→ Du sparer 1.189 kr. 

2. Brasilien
Skal det være eksotisk – og vil du både danse og dase? Så glæd dig over, at du får en hel del mere brasiliansk samba og natteliv for dine danske kroner, end du gjorde sidste år. 
 → Du sparer 938 kr. 

3. Rusland
Du er træt af at sidde foran TV’et – men kan ikke helt overtale familien til, at du skal til Rusland og se VM live? Du må lige prøve at forklare dem, at du får meget for pengene i Rusland lige nu!  
→ Du sparer 726 kr.  

Brug mobilbanken som valutaomregner 

Hvad koster den bedste schweiziske chokolade? Din mobilbank regner lynhurtigt prisen om til danske kroner. 

Hent appen Danske Mobilbank i App Store eller Google Play 

4. Schweiz
Schweiz er bjergtagende smukt – men har ry for at være et dyrt land at holde ferie i. Nu er der godt nyt til sparsommelige naturelskere: Schweiz er det land i Europa, hvor du sparer mest på dit ophold i forhold til sidste år.
→ Du sparer 376 kr. 

5. Sverige  
Er lyse nætter i skærgården lige dig og din familie? Så pak tagboksen og stik over sundet nu.  Du har længe fået meget for dine danske kroner i Sverige – i år får du bare lidt mere!    
→ Du sparer 329 kr. 

Vi kan hjælpe dig med rejseforsikringen

Når du har en rejseforsikring, kan du ringe og få hjælp døgnet rundt, hvis du bliver syg eller kommer til skade i udlandet. Du får adgang til den nødvendige lægehjælp på stedet, og du kan blive transporteret hjem, hvis det bliver nødvendigt.

Få en rejseforsikring, der dækker hele husstanden

Læs mere

Ung og på vej ud i verden? Sådan forsikrer du dig

Læs mere

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.