Del

Få en smagsprøve på vores nye mobilbank

Danske Bank er ved at lave en helt ny mobilbank. Den skal gøre det endnu nemmere for dig at være kunde. Både når det gælder hverdagsøkonomien, og når du står over for større beslutninger, f.eks. i forbindelse med rentetilpasning.

Her kan du hente den nye mobilbank

Stadig under udvikling


Den nye mobilbank er fortsat under udvikling. Det betyder, at den nye og den gamle vil eksistere side om side et godt stykke tid endnu - vi giver selvfølgelig besked, når det er tid til kun at bruge den nye. 

 To helt nye funktioner

Nu bliver det lidt sjovere at spare op. Med den seneste opdatering af den nye mobilbank kommer der to helt nye funktioner med fokus på opsparing. Begge gør det nemt at spare op i dagligdagen. Du kan se i videoerne, hvordan de virker.

 

Sæt et opsparingsmål: Så bliver det næsten ikke nemmere at spare op til cyklen, ferien, udbetalingen til bilen osv. Vi hjælper dig med at sætte et mål for din opsparing – og med nogle få klik er du i gang.

 

CD80E5F67DD50674

 

Rund Op-sparing: Nok mest til dig, der er glad for at lægge småpenge til side, men savner en digital løsning. Når du har brugt dit betalingskort, runder vi efterfølgende op til nærmeste 10 kr. og lægger pengene til side for dig.

 

C5F4E2667DD50674

 

Få overblik over dine realkreditlån 

Den nye mobilbank viser nu også dine eventuelle lån fra Realkredit Danmark, og hvad du betaler i rente, afdrag osv. Se under menupunktet ”Konti og aftaler”.
Se film om denne funktion. 

AA4CFFA57DD50674


Særligt til dig med FlexLån®
Har du FlexLån®, kan du nu også få vist ret præcise beregninger af, hvad en kommende rentetilpasning vil betyde for din økonomi, og hvad det vil betyde for dig at skifte låneprofil. 

Du kan også læse vores anbefalinger og dermed blive klogere på, hvad du skal gøre ved rentetilpasningen.

 

11A577F47DD50674

 

En ny måde at låne penge på

En ny funktion i mobilbanken er ”Låneguiden”, der gør det nemmere for dig at vurdere dine muligheder for et lån til eksempelvis møbler, hårde hvidevarer m.m. Indtast det, beløb du vil låne, og appen vil beregne og vise dig dine lånemuligheder. Så kan du ansøge om lånet direkte i mobilbanken.

Du kan i videoen se, hvordan du bruger låneguiden.

 

EA6F10A77DD50674

 

 

Foreløbige funktioner i den nye mobilbank

Mens vi udvikler den nye mobilbank, vil du opleve, at der er funktioner i den gamle mobilbank, som endnu ikke er udviklet til den nye. Og samtidig er der funktioner i den nye, som ikke findes i den gamle, f.eks. låneguiden og mulighed for at underskrive aftaler. 

Med andre ord vil der være en periode her i 2017, hvor det kan være en god ide at have begge apps, hvis du vil have fuld adgang til alle funktioner i mobilbanken.

Herunder kan du se en oversigt over foreløbige funktioner i den nye mobilbank. Vi regner med, at næste opdatering finder sted i juni 2017.

 • Låneguide
 • Betal regninger
 • Underskriv aftaler med servicekode og NemID som i netbank
 • Log ind med din nuværende pinkode eller TouchID
 • Se konti og transaktioner på konti
 • Se dine kort og aktivér nye og spær eksisterende
 • Overfør penge mellem egne og til andres konti
 • Se transaktioner siden sidst
 • Se summen af indgående og udgående transaktioner de sidste 30 dage
 • Under Kontakt finder du nærmeste afdeling/pengeautomat og nummeret til din rådgiver
 • Giv feedback

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.