Del

Har du stadig det bedste lån for dig?

Hvis du har FlexLån®, som skal rentetilpasses 1. april, så har du netop nu mulighed for at ændre på dit lån. Sidste frist er 31. januar.

Meget i dit liv kan have ændret sig, siden du optog dit realkreditlån. Så spørgsmålet er, om lånet stadig passer til din økonomi og dine planer. Hvis dit lån alligevel skal rentetilpasses 1. april, har du lige nu en rigtig god anledning til at tjekke op på din boligøkonomi og evt. ændre på lånet.

Du kan have forskellige muligheder alt efter, hvordan din økonomi ser ud – og hvilke planer du har fremover. 

Bind renten længere og få mere tryghed
Har du planer om at blive boende i en del år endnu, kan du få mere tryghed i økonomien ved at binde renten for en længere periode. Det kan du f.eks. gøre med et lån med 5 års rentebinding eller et lån med fast rente. Så har du sikret dig en lav rente flere år frem og skal ikke tænke på, hvordan ændringer i renten kan påvirke din økonomi. 

Se Realkredit Danmarks forventninger til renten

Vælg afdragsfrihed, hvis du har dyr gæld
Har du anden, dyrere gæld ved siden af dit FlexLån®? Så kan det ofte betale sig at vælge afdragsfrihed på realkreditlånet for at kunne afdrage hurtigere på den dyrere gæld. Kombinér evt. afdragsfriheden med en længere rentebinding, så du har vished for renten på dit FlexLån®, mens du afdrager på den dyrere gæld.

Sæt afdragene på pause, hvis gælden er lav 
Har din gæld en passende størrelse i forhold til din friværdi og øvrige formue, kan du overveje at sætte afdragene på pause. Så får du større økonomisk råderum til at indfri dine drømme og ønsker. Du kan enten at vælge afdragsfrihed på dit nuværende FlexLån® eller omlægge til vores nye lån, FlexLife®, hvor du kan skrue op og ned for afdragene, så dit lån passer til dit liv og dine planer.

Hvis du har høj gæld og afdragsfrihed 
Har du en høj gæld – og ingen andre lån ved siden af dit realkreditlån – vil det som regel være en god ide at afdrage på lånet for at fremtidssikre din økonomi. Det nemmeste er bare at droppe afdragsfriheden på dit FlexLån®.  Og har du ekstra luft i din økonomi, kan du evt. sætte ekstra turbo på afdragene ved at vælge FlexLån® T. 

Du kan også vælge at omlægge til FlexLife®, hvis din samlede belåning er på højst 75 pct. af boligens værdi. Så mærker du ikke skiftet væk fra afdragsfrihed så meget, fordi du kun behøver at afdrage på en del af dit lån – hvor stor en del afhænger af din økonomi og den aftale, du laver. 

Tal med os inden 31. januar, hvis du overvejer at ændre dit FlexLån®

Book møde

– eller ring på 70 15 15 16

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.