Del

Flere banker tilslutter sig MobilePay

Jyske Bank og en række af de 70 banker i BOKIS-samarbejdet har valgt at tilslutte sig MobilePay.

Nordea blev den første bank, der takkede ja til invitationen om at gå med som distributionspartner af MobilePay i Danmark og Norge. Nu følger aftaler med henholdsvis Jyske Bank og en række af de ca. 70 danske pengeinstitutter, der er med i BOKIS-samarbejdet. BOKIS er et fælles indkøbssamarbejde på kort- og betalingsformidlingsområdet for medlemmerne i Lokale Pengeinstitutter og Regionale Bankers Forening.

Dermed udvides distributionspartnerskabet bag MobilePay med potentielt knap 70 danske lokale og regionale pengeinstitutter. Formålet er at sikre privat- og erhvervskunderne en mobil betalingsplatform med stor udbredelse, høj brugervenlighed og fokus på konstant innovation.

”MobilePay har skabt en stærk og brugervenlig platform for mobilbetalinger, som især inden for person til person området har vundet stor udbredelse herhjemme. Nu konsoliderer vi samarbejdet i erkendelse af, at kunderne har talt, og vi har lyttet. Samtidig får MobilePay adgang til kontoinfrastrukturen, som det kendes fra Swipp, så alle fremover kan få gavn af den omkostningseffektive konto til konto-løsning - til glæde for både kunderne og pengeinstitutterne. Samtidig sikres vi indflydelse på den fortsatte udvikling af MobilePay. Det har været vigtigt for os”, siger Jesper Schiøler, der er formand for BOKIS og direktør i Lån & Spar Bank.

Læs hele nyheden på mobilepay.dk

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.