Mangler der helt grundlæggende politisk vilje til at træffe nogle af de svære beslutninger, der skal til, hvis vi skal levere på vores grønne målsætninger?

Det og meget andet spørger vi Peter Mogensen, direktør i Kraka, om i dette afsnit af Grønne Pengetanker. Tænketanken Kraka laver blandt andet analyser af de finansielle muligheder i den grønne omstilling, og Peter Mogensen fortæller om arbejdet med forskere, vismænd og økonomer.

I sin egenskab af tidligere særlig rådgiver for Poul Nyrup Rasmussen og nuværende politisk analytiker giver han ligeledes sin vurdering for mulighederne for et forestående klimavalg, politikernes grønne vilje og en status på, hvem der skal drive den grønne omstilling frem.

FIND DEN NYE PODCAST, der hvor du normalt lytter til podcast, eller klik på et af linkene herunder:

Hvis du overvejer at investere

Kontakt din investeringsrådgiver i Danske Bank og hør om mulighederne, hvis du overvejer at investere din opsparing.

 Book møde

Denne publikation er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative. Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.