Sundhed er en central nøgle til trivsel og livskvalitet, og med aldrende befolkninger forventes udgifter til sundhed at lægge beslag på en stadig større andel af global økonomi. Det øger behovet for udviklingen af bedre medicin og smartere og mere omkostningseffektive sygehuse og sundhedsløsninger, hvilket kan blive et interessant vækstområde i de kommende årtier.

Tech, robotter, kunstig intelligens og smarte løsninger er nogle af oplagte muligheder, når der skal investeres i fremtidens sundhed. Det er forbundet med en masse science fiction og etiske dilemmaer, som investorer, EU og producenterne meget snart skal tage stilling til.

LÆS OGSÅ: Podcast går i luften i nyt grønt format


Hør mere i Grønne Pengetanker
I det nye afsnit af vores podcast Grønne Pengetanker med chefanalytiker Jacob Hvidberg Falkencrone og ESG-specialist Mads Steinmüller kan du høre mere om fremtidens sundhed og hvordan vi knækker koden. Investeringsstrateg Lars Skovgaard er på besøg og giver sin analyse af, hvilke udfordringer og muligheder vi står overfor.

FIND DEN NYE PODCAST Grønne Pengetanker, der hvor du normalt lytter til podcast, eller klik på et af linkene herunder:

Hvis du overvejer at investere

Kontakt din investeringsrådgiver i Danske Bank og hør om mulighederne, hvis du overvejer at investere din opsparing.

 Book møde

Denne publikation er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative. Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.