Se vores webinar om, hvordan Ruslands invasion af Ukraine påvirker global økonomi og de finansielle markeder. Hør blandt andet chefstrateg Frank Ølands vurdering af situationen, og få mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret bliver afholdt fredag den 11. marts kl. 9.00 og forventes at vare ca. 45 minutter.

Sådan deltager du: 
Du skal ikke tilmelde dig på forhånd, men skal på ovenstående tidspunkt blot gå ind på linket herunder for at deltage i webinaret. Har du ikke mulighed for at deltage live, kan du senere på dagen gå ind på samme link for at se optagelsen.

LINK TIL WEBINAR


HUSK: Som investeringskunde i Danske Bank kan du løbende få adgang til vores anbefalinger af interessante investeringer inden for forskellige regioner, sektorer og temaer.

Denne publikation er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative. Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Find den rette investering for dig

Vi kan hjælpe alle med at investere deres opsparing – fra små beløb til store formuer.
Tjek dine muligheder