Investorer har i stigende grad fokus på, hvordan de med deres investeringer kan fremme en bæredygtig udvikling i samfundet – men hvordan investerer du rent faktisk bæredygtigt? Hvilke muligheder og værktøjer har du som investor, og kan det betale sig?

Tilmeld dig vores gratis webinar mandag den 27. maj kl. 12.00 via danskebank.dk/webinar og få en introduktionen til emnet bæredygtige investeringer.

Du er velkommen, uanset om du er kunde i Danske Bank eller ej - og alle tilmeldte får efterfølgende tilsendt webinaret pr. mail. Du kan altså godt tilmelde dig og se webinaret, selv om du ikke har tid på mandag.

På webinaret vil de to chief client managers Erik Tarras-Wahlberg og Tobias Emanuel Møller blandt andet introducere Danske Banks politik for bæredygtige investeringer og komme med potentielle konkrete idéer til dig, der ønsker at investere mere bæredygtigt, hvis det vel at mærke passer til din investeringsprofil.

Webinaret tager ca. 25 minutter. Du har mulighed for at chatte med oplægsholderne undervejs og bagefter.


Dette indhold er alene udarbejdet til orientering og udgør ikke investeringsrådgivning. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket om en given investering passer til din investeringsprofil.

Hvis du overvejer at investere

Kontakt din investeringsrådgiver i Danske Bank og hør om mulighederne, hvis du overvejer at investere din opsparing.

 Book møde