Del

Kom billigere i LEGOLAND®

Vi glæder os til igen i år at invitere dig og din familie i LEGOLAND® med rabat.

Tag i LEGOLAND® med rabat
Vi glæder os til igen i år at invitere dig og din familie i LEGOLAND® med rabat, når parken åbner den 28. marts 2020. I løbet af marts opdateres denne side med mere information.

Nyhed: THE LEGO® MOVIE™ World
Foruden en rutsjetur i Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers, er LEOLAND® klar med årets nyhed THE LEGO® MOVIE™ World, hvor Emmet og Lucy hiver dig med på en nervepirrende mission i en verden uden regler og uglade idéer.

Sæt dig til rette i Emmets dobbeltdækkersofa, og bliv suget ind i THE LEGO MOVIE universet med alle sanser, når du svæver foran et gigantisk lærred i Skandinaviens første forlystelse af sin slags i Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight

Bekæmp DUPLO® invasionen i en interaktiv forlystelse, når du bliver hejst 14 meter op i luften i dit eget fly, hvor du kan flyve på hovedet, lave loops og dreje 360 grader rundt.

Mærk suset i maven i det regnbuefarvede tårn, Unikitty’s Disco Drop, hvor Unikitty’s ansigtsudtryk og humør hurtigt ændrer sig fra glæde og vrede til søsyge, når du bevæger dig op og ned i forlystelsen. 

Du kan også lege i det store rumskib, der er udformet som én stor legeplads med legetårn og sjove rutsjebaner.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på dig i LEGOLAND!

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.