Del

Danske Banks MasterCard Basis kåret som 'Bedst i test'

Forbrugerrådets magasin Tænk Penge har kåret Danske Banks MasterCard Basis som ’Bedst i test’ i 2016 blandt de syv største banker.

Et MasterCard er IKKE bare et MasterCard. Det konkluderer Tænk Penge fra august i en undersøgelse af syv bankers MasterCard-pakker inden for trevarianter: Standard (i Danske Bank: Basis), Guld og Platinum.

bedst i test

Vandt på lave gebyrer og forsikringer

Forskellen ligger - ud over selve prisen og renten - blandt andet i mulighederne for at tilvælge forsikringer, få kredit og afbetaling, loungeadgang og en god proces for indsigelser – det vil sige hjælp, hvis man er bange for, at kortet er blevet misbrugt. Og Danske Banks MasterCard Basis lagde sig på en sikker førsteplads og en kåring som ’Bedst i test’.   

Kåringen får Danske Bank for lave gebyrer, mulighederne for tilvalg af forsikringer, lavt valutakurstillæg og den mest digitale løsning, hvis man får brug for at gøre indsigelse mod en forkert betaling eller mangelfuld levering af en købt vare, skriver Tænk Penge blandt andet.

I testen fremhæver Tænk Penge også, at Danske Bank giver mulighed for at betale forskellige beløb af på et køb, så man kan afbetale på et enkelt køb over længere tid, mens andre køb bliver betalt med det samme. Det er det vi kalder Rateopdeling

Om brugen af kreditkort generelt siger testansvarlig Lars Baadsgaard fra Forbrugerrådet:
”Grundlæggende kan man sige, at et kreditkort er en kortsigtet og ved kortvarigt brug relativt billig kassekredit. Kreditkortet kan også være en bedre løsning end bare at overtrække sin konto, hvis man i en måned har større udgifter end indtægter, …”.

Læs artiklen fra TÆNK

Om MasterCard Basis

Tilvælg forsikringer
Få rentefri kredit
Skræddersy din betaling

Læs mere om MasterCard Basis

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.