Del

Tjek værdien af din bolig med SundayOwn

Nu kan du med få klik få et bud på, hvor meget din bolig er værd. Prøv Danske Banks gratis app SundayOwn.

Boligpriserne er steget mange steder i landet i de sidste år. Men ved du, om det også gælder din bolig? Nu kan du med Danske Banks boligapp SundayOwn få et hurtigt bud på, hvad værdien af din bolig er – og om du har sovet dig til lommeuld eller boligguld. 

SundayOwn er en gratis app, som kan bruges af alle boligejere, uanset om du er kunde i Danske Bank eller ej. På få øjeblikke kan du få dig et overblik over din samlede boligøkonomi – bl.a. et bud på den aktuelle værdi af din bolig, og hvor stor en friværdi du har.

Prøv SundayOwn her

Sådan fungerer SundayOwn
Når du har indtastet din adresse, præsenterer app’en dig for en række andre boliger, der er til salg og ligner din ud fra bl.a. byggeår, størrelse, boligtype og placering. Du hjælper selv til med at bestemme udbudsprisen ved at angive, hvilke af boligerne, der efter din mening er mest sammenlignelige.

Vær opmærksom på, at SundayOwn kun kan give dig et fingerpeg om din boligs værdi. Hvis du f.eks. overvejer at sælge dit hus eller låne i friværdien til boligforbedringer, en rejse eller et sommerhus, så skal du først tale med din bank eller dit realkreditinstitut.

Se hvordan app'en virker

6DC164677DD50674

Mere luft eller større sikkerhed?

SundayOwn giver dig også en nem adgang til at sammenligne forskellige låntyper og se, hvordan det vil påvirke din økonomi, hvis du vælger et andet lån eller en anden løbetid.

På den måde kan du hurtigt vurdere dine muligheder – uanset om du ønsker mere luft i økonomien, større sikkerhed om din fremtidige økonomi, eller bare gerne vil betale lånet af lidt hurtigere.

 

Har du det bedste boliglån?

Med SundayOwn kan du også nemt og hurtigt undersøge, om det kan betale sig for dig at omlægge dit boliglån – eller om det er fint, som det er. 

Du kan også få besked, hvis der senere opstår en fordelagtig mulighed for at lægge dit lån om, så du selv slipper for at følge med i renteudviklingen.

 

Tre funktioner i én app
Med SundayOwn kan du:

  • Få en indikation af, hvad din bolig er værd
  • Straks se, om du bør overveje at omlægge dit boliglån
  • Se hvordan forskellige lånescenarier vil påvirke din økonomi

 Prøv SundayOwn her

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.