Del

Find boliger, der passer til dit budget

Med vores boligværktøj kan du finde alle boliger i Danmark og matche dem med din økonomi. På den måde kan du nemt se, hvilke boliger der passer til dit budget.


Læg dit eget boligbudget
Du kan straks gå i gang med at søge boliger i boligværktøjet på danskebank.dk/bolig. Og hvis du lægger et budget, kan du se alle de boliger, du har råd til at købe og bo i.

Du har to muligheder: Lav et lynbudget ved at besvare 4 enkle spørgsmål og få en fornemmelse af dine muligheder. Eller læg et fuldt budget, som du kan gemme til næste gang, du søger bolig. Det tager ca. 15 minutter, og der er hjælp undervejs.

Bliv klar til at købe
Finder du en interessant bolig, hvor pengene passer, kan du straks søge om en købsgodkendelse. Du får hurtigt svar, og du kan underskrive en købsaftale, så snart godkendelsen er i hus. Husk altid at få indføjet et bank- og advokatforbehold. Det går hurtigt, og det kan betyde, at det er dig – og ikke en anden køber – der bliver den nye ejer af boligen. Du forpligter dig hverken til at låne penge eller købe bolig, når du søger om en købsgodkendelse.

Find boliger, der
passer til dit budget

Søg bolig nu

- eller hent app'en til mobilen
i AppStore eller Google Play

Boligværktøj

Kan man bruge en bank
til at søge boliger?

Ja. Hos os kan man. Svar på 4 spørgsmål og se de boliger, du har råd til at købe og bo i.

  • Se alle boliger til salg i Danmark - og se, hvad de koster at bo i.
  • Bliv klar til at købe med en købsgodkendelse.
  • Få hjælp og rådgivning, når du har brug for det.

Tal med os

Ring på 70 15 15 16

Book et møde

Vi har også åbent aften og weekend.

Glem salgsprisen et øjeblik
Boligen med den billigste pris er ikke nødvendigvis den billigste at bo i. De løbende udgifter har også stor betydning for, hvad du ender med at sidde for, når du køber bolig. Med et boligbudget på danskebank.dk/bolig kan du matche din økonomi med alle de boliger, der er til salg. Og det er ikke kun boligernes salgspriser, men også de udgifter til f.eks. el, vand, varme, ejendomsskatter og institutionspladser, der bliver regnet med. Du får dermed et godt økonomisk overblik over, hvad det vil koste dig at bo i hver enkelt bolig.

Få hjælp og rådgivning
Et boligkøb er en stor beslutning, og derfor anbefaler vi, at du taler med os . om ikke før, så når du har lagt dit budget i boligværktøjet på danskebank.dk/bolig. Har du brug for hjælp undervejs, skal du ikke tøve med at kontakte os på 70 15 15 16.

Vil du vide, hvad et lån koster?

Prøv vores hurtig-beregnere og se prisen på forskellige boliglån.


Vælg boligtype
Ejerbolig
Andelsbolig
Fritidsbolig

Skal vi se på dine muligheder sammen?


Ring til os på 70 15 15 16

Telefonen er også åben aften og weekend.

Mød os online eller i filialen

Andre har også set